Τετάρτη 10 Μαΐου 2023

Ευχαριστήριο του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ερέτριας προς τον αντιδήμαρχο Ερέτριας κ. Ευάγγελο Τσώκο


Δεν είναι η πρώτη φορά που ο αντιδήμαρχος Ερέτριας κ. Ευάγγελος Τσώκος, στέκεται αρωγός στις προσπάθειες των εκπαιδευτικών και των σχολικών μονάδων του δήμου μας, με την ιδιαίτερη ευαισθησία που τον διακρίνει για τα παιδιά
.


Το εκπαιδευτικό προσωπικό και οι μαθητές του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ερέτριας ευχαριστούν θερμά τον Αντιδήμαρχο Ερέτριας και πλοιοκτήτη του Ferry Boat "ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΣ¨, κ. Ευάγγελο Τσώκο, για μια ακόμη φορά για τη δωρεάν μεταφορά 3 λεωφορείων και των παιδιών από και προς τον Ωρωπό στις 5 Μαϊου2023, για τη μετάβασή μας στον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης Αθηνών, όπως επίσης και στις 5 Απριλίου 2023, για τη μετάβασή μας στο θέατρο Τζένη Καρέζη για την παρακολούθηση της θεατρικής παράστασης "Ο Ερωτόκριτος".


Στο ευχαριστήριο που εξέδωσαν την Τρίτη 9 Μαΐου 2023 αναφέρουν τα εξής:


 ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

 Το εκπαιδευτικό προσωπικό και οι μαθητές του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ερέτριας ευχαριστούν θερμά τον Αντιδήμαρχο Ερέτριας και πλοιοκτήτη του Ferry Boat "ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΣ¨, κ.Ευάγγελο Τσώκο, για τη δωρεάν μεταφορά 3 λεωφορείων και των παιδιών από και προς τον Ωρωπό, στις 5 Μαϊου2023, για τη μετάβασή μας στον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης Αθηνών. Ευχαριστούμε πολύ τον κ.Τσώκο που είναι πάντα δίπλα μας και προσφέρει εμπράκτως.





Δεν υπάρχουν σχόλια: