Δευτέρα 3 Απριλίου 2023

Μια ακόμη πρωτιά για τον Ερετριανό αθλητή Ελληνορωμαϊκής Πάλης Δημήτρη Σαράπη στο Διεθνές Κύπελλο Τιτάν U15 «Χαρ. Χολίδης» στην Αρχ. Ολυμπία

Ένα ακόμη Χρυσό Μετάλλιο κατέκτησε ο Δημήτρης Σαράπης γιός του Γιώργου Σαράπη και της Δέσποινας Ρέτσα, αγωνιζόμενος με τον ΠΟΠ Χαλκίδας στο 1ο Διεθνές Κύπελλο Τιτάν U15 «Χαρ. Χολίδης» στην Αρχ. Ολυμπία.



Πρόκειται για διεθνείς αναπτυξιακούς αγώνες ελληνορωμαϊκής πάλης, στη μνήμη του δις Ολυμπιονίκη Χαράλαμπου Χολίδη, με διοργανωτή τον Τιτάν Πύργου, υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, που διεξήχθησαν 31-3 έως 2/4/2023.

Στις 7- 9 Απριλίου θα πραγματοποιηθεί το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πάλης U17, στα στυλ της ελληνορωμαϊκής, γυναικείας και ελεύθερης πάλης στο Καράτουλα.

Διοργανωτές των δύο αυτών παλαιστικών διοργανώσεων είναι η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, ο Δήμος Πύργου και Αρχ. Ολυμπίας, η Ελληνική Ομοσπονδία Πάλης και ο Παλαιστικός Σύλλογος Τιτάν Πύργου, που υπό την καθοδήγηση του περιφερειακού ομοσπονδιακού προπονητή, Αλέξη Κολιτσόπουλου, είναι από τους πιο επιτυχημένους στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια, με πολλά μετάλλια σε πανελλήνιες διοργανώσεις και φυσικά με τον Πρωταθλητή Ευρώπης U17, Αρίωνα Κολιτσόπουλο, στις τάξεις του. 

Στο 1ο Διεθνές Κύπελλο Τιτάν «Χαρ. Χολίδης» στην Αρχ. Ολυμπία, λαμβάνουν μέρος αθλητές από τη Σερβία, την Κροατία, την Μολδαβία, τη Ρουμανία, και από την Ελλάδα Αθλητές από τον Τιτάνα Πύργου, Α.Σ. Τρίκαλα, Λεωνίδα Σπάρτης, ΑΠΣ Τρικάλων, Θησέα Περιστερίου, Π.Ο.Π. Χαλκίδας, Ηρακλή Περ., Αρχέλαο Κατερίνης, Κερκίωνα Χαϊδαρίου, Ογχηστό και Εθνικό Γ.Σ..


Ευχόμαστε καλή Σταδιοδρομία και καλή πρόοδο στον Δημήτρη Σαράπη!









Δεν υπάρχουν σχόλια: