Παρασκευή 10 Μαρτίου 2023

Παραπληροφόρηση για δημιουργία εντυπώσεων, ακόμα και για τις λαγάνες! - Η δήλωση του κ. Πέτρου Σμιλάκου

 


Φαίνεται πως έχει χαθεί κάθε αίσθηση δικαίου, καθώς έχουν αρχίσει τα προεκλογικά μαχαιρώματα, με την παραπληροφόρηση να κάνει πάρτι στο φατσοβιβλίο, και τα αντιπολιτευόμενα μέτωπα να κάνουν τη μια πατάτα πάνω στην άλλη, με μόνο σκοπό τη δημιουργία εντυπώσεων!


Σε επικριτική ανάρτηση στα social media περί «απευθείας ανάθεσης», «αξιοκρατίας» και «σωστής διαχείρισης», εμφανίζεται πληρωμή σε επαγγελματία αρτοποιό αναρτημένη στη διαύγεια, που διέθεσε τις λαγάνες για τα κούλουμα στον δήμο Ερέτριας αξίας 880 ευρώ, δημοσιοποιώντας μάλιστα και τα προσωπικά του φορολογικά στοιχεία.

Η αλήθεια είναι πως είναι δύο τα τοπικά αρτοποιεία που διέθεσαν λαγάνες για να καλυφθούν οι ανάγκες του δήμου Ερέτριας και όχι ένα.




Επίσης, σε επικοινωνία μας με τον κ. Πέτρο Σμιλάκο, πρόεδρο της ΔΕΥΑ Ερέτριας,  καθώς το εν λόγω αρτοποιείο ανήκει στη σύζυγό του, μας ανέφερε τα εξής:

«Δεν θα ήθελα να χαρακτηρίσω τις συγκεκριμένες αναρτήσεις, αυτό θα το αφήσω στους πολίτες γιατί έχουν άποψη και κρίση.

Το αρτοποιείο μας έχει προσφέρει πάνω από 50 κιλά μελομακάρονα και κουραμπιέδες, 50 κιλά τυροπιτάκια και λουκανοπιτάκια, 650 ψωμάκια για σάντουιτς καλύπτοντας όλες τις εκδηλώσεις για το άναμμα των δέντρων σε Ερέτρια, Αμάρυνθο και Γυμνού και την εκδήλωση για τους υπαλλήλους του Δήμου Ερέτριας στο αμφιθέατρο του Λυκείου, ενώ έχουμε προσφέρει επίσης περισσότερα από 40 κιλά βασιλόπιτες, που κόπηκαν για το διοικητικό προσωπικό του δήμου και για το δημοτικό συμβούλιο, αλλά και συλλόγους.

 Όλα αυτά που ανέφερα, είναι αξίας άνω των 1500 ευρώ και όλα προσφέρθηκαν δωρεάν. Ουδέποτε βέβαια επιδίωξα να δημοσιοποιηθούν, διότι δεν με ενδιέφερε.

Τα αναφέρω τώρα επειδή θεωρώ άδικο και ανήθικο να διασπείρονται κακοήθειες, με σκοπό τη δημιουργία εντυπώσεων στον κόσμο. 

Εγώ θα συνεχίσω να προσφέρω στον τόπο μου, θα συνεχίσω να στηρίζω τις εκδηλώσεις του δήμου μας, θα συνεχίσω να κάνω το σωστό… θα συνεχίσω να τους αγνοώ!  Είναι το μόνο που τους αξίζει!»





Δεν υπάρχουν σχόλια: