Τετάρτη 22 Μαρτίου 2023

Ο 11ος Ημιμαραθώνιος της Αθήνας και η ATHENS HALF MARATHON expo 2023 - Η συμμετοχή της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας στην έκθεση


Ο 11ος Ημιμαραθώνιος της Αθήνας πέρασε στην ιστορία! Άλλη μία χρονιά, με τεράστια συμμετοχή, με 10.000 δρομείς από όλη την χώρα που συμμετείχαν στα 5χλμ. στον Athens Half Marathon, βρέθηκαν στο ιστορικό κέντρο της πόλης και έζησαν μια αξέχαστη εμπειρία!




Η ATHENS HALF MARATHON expo 2023 η έκθεση του Ημιμαραθωνίου Αθήνας, που πραγματοποιήθηκε από τις 16 έως και τις 18 Μαρτίου στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων και συνόδευσε για ακόμη μία χρονιά την ομώνυμη αθλητική διοργάνωση.


Στην ATHENS HALF MARATHON EXPO 2023, είχαμε την ευκαιρία να παρουσιάσουμε μέρος των δρομικών αθλητικών μας δράσεων της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας για το 2023, δήλωσε ο κ. Ηλίας Μπουρμάς, Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού και Αθλητισμού στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας.




"Το Sterea Run 2, ανανεωμένο, υπερπλήρες ποιοτικό, με νέες εντυπωσιακές διαδρομές, (άμεσα επίσημες ανακοινώσεις με ημερομηνίες και διαδρομές).


Μοναδικοί αγώνες βουνού, με
Οίτη, Δίρφυς, Καλιακούδα, Παρνασσός και όχι μόνο να υπόσχονται αξέχαστες διαδρομές και εμπειρίες, με τα Dirfys Trail Run, Λέβαδος Mountain Trail, Karpenissi Trail κ.λπ., σε χιλιάδες δρομείς από όλο τον κόσμο που επιλέγουν τα ασύγκριτα βουνά μας και φυσικά πλήθος ακόμα δρομικών διοργανώσεων που καθιστούν την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και φέτος έναν από τους ελκυστικότερους προορισμούς για δρομείς όλων των ηλικιών.


Συνεργάτες μας σε όλη αυτή την προσπάθεια δεν θα μπορούσαν να είναι άλλοι από τους Συλλόγους Δρομέων των Περιφερειακών μας Ενοτήτων (
Σύλλογος Δρομέων Εύβοιας, Ηνίοχος Α.Σ.,Lamia Run Festival, Αθλητικός Κολυμβητικός Όμιλος Λιβαδειάς-Athletic Swimming Club Levadia-AKOL), ο ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Αν. Στερεάς & Εύβοιας και φυσικά οι χιλιάδες δρομείς που μας επιλέγουν και μας τιμούν με τις συμμετοχές τους…", ανέφερε ο κ. Μπουρμάς.










Δεν υπάρχουν σχόλια: