Πέμπτη 2 Μαρτίου 2023

Νεαρός φοιτητής από την Ερέτρια που σώθηκε από την τραγωδία στα Τέμπη, χτυπούσε με τον αγκώνα του το τζάμι για να σπάσει


 "Τα παιδιά μας έζησαν έναν εφιάλτη! Περιγράφουν πράγματα πολύ δύσκολα γι’ αυτά και μη διαχειρίσιμα", είναι η κουβέντα του πατέρα ενός εκ των πέντε φοιτητών από την Εύβοια.


Πρόκειται για τον φοιτητή Α.Σ. από την Ερέτρια ο οποίος σπουδάζει στη Σχολή Εμποροπλοιάρχων στη Νέα Μηχανιώνα.

Η θέση του ήταν στο βαγόνι 3 και καθόταν μαζί με άλλους πέντε φοιτητές. Με το που έγινε η σύγκρουση το βαγόνι τους αναποδογύρισε.

Το πρώτο πράγμα που σκέφτηκαν ήταν να σπάσουν τα τζάμια για να βγουν έξω. Αναζήτησαν το εργαλείο θραύσης κρυστάλλων, αλλά ήταν αδύνατο να το βρουν.

Ένας νεαρός έβγαλε το ρολόι του και άρχισε να χτυπά με δύναμη το τζάμι.

Ο φοιτητής από την Ερέτρια, το χτυπούσε με τον αγκώνα του και με τα χέρια του μαζί με τα άλλα δύο αγόρια και έτσι κατάφεραν να το σπάσουν.

Δεν ήξεραν τι υπήρχε στο έδαφος και που θα χτυπούσαν αν έπεφταν. Πέταξαν τις βαλίτσες τους στο έδαφος για να πατήσουν πάνω σε αυτές, πέφτοντας από το παράθυρο.

Βγήκαν έξω… και οι έξι είχαν σωθεί.

Τέσσερα αγόρια και δύο κορίτσια. Είχαν πάνω τους τραύματα από τα τζάμια. Είναι όμως καλά. Οι γονείς του Ευβοιώτη βρίσκονται μαζί του στο φοιτητικό του σπίτι.





πηγή: tvstar, ΙΩΑΝΝΑ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ






Σχετικά άρθρα:


Συγκλονίζει η περιγραφή του Γιάννη Παπαθανασίου στο tvstar, συγγενής φοιτήτριας από το Βασιλικό που τραυματίστηκε (video)





Δεν υπάρχουν σχόλια: