Κυριακή 26 Μαρτίου 2023

Δοξολογία 25ης Μαρτίου στον ιερό ναό Αγίου Νικολάου Άνω Βάθειας – Ποιήματα και παρέλαση του κατηχητικού σχολείου της ενορίας

Με ποιήματα και παρέλαση από τα παιδιά του κατηχητικού της ενορίας γιόρτασε την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου και τον Ευαγγελισμό της Θεοτόκου, το γραφικό μας χωριό, η Άνω Βάθεια του Δήμου Ερέτριας.



Η Θεία Λειτουργία και η Δοξολογία τελέστηκαν στον ιερό ναό του Αγίου Νικολάου, όπου ιερούργησε ο Σακελλάριος Δημήτριος Αργύρης, εφημέριος Άνω Βάθειας.


Παρόντες ήταν η Αντιδήμαρχος Οικονομικών του Δήμου Ερέτριας κ. Μαρία Παπαγγελή, ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητος Άνω Βάθειας κ. Παναγιώτης Μακρής, Εθελοντές Δασοπυροσβέστες της "Αμαρυσίας Αρτέμιδας" και πιστοί της ενορίας.

Μετά το πέρας της Δοξολογίας τελέσθηκε επιμνημόσυνος δέηση στο Ηρώο, εκφωνήθηκε ο Πανηγυρικός της ημέρας από τον κ. Βασίλειο Μποϊντά, ακολούθησε κατάθεση στεφάνων, ενώ απαγγέλθηκαν ποιήματα από το κατηχητικό σχολείο της Άνω Βάθειας.

Τέλος ακολούθησε η παρέλαση των παιδιών του κατηχητικού σχολείου και μετά το πέρας του εορτασμού κεράστηκαν όλοι το παραδοσιακό λουκούμι.








 

Δεν υπάρχουν σχόλια: