Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2023

Βράβευση του Κηρύκου Μπασινά από τον Ταξίαρχο και Διευθυντή της Αστυνομικής Διεύθυνσης Εύβοιας Αθανάσιο Γερογιάκομο


Τιμητική πλακέτα βράβευσης έλαβε ο Κηρύκος Μπασινάς για την πολυετή προσφορά του στο Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας, από τον Ταξίαρχο και διευθυντή της Αστυνομικής Διεύθυνσης Εύβοιας Αθανάσιο Γερογιάκομο, κατά τη διάρκεια της γενικής συνέλευσης και της κοπής της πίτας της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ευβοίας, που πραγματοποιήθηκε στο αμφιθέατρο της Περιφερειακής Ενότητας Εύβοιας την Τετάρτη 15/2.



Σε δήλωσή του ο κ. Κηρύκος Μπασινάς αναφέρει χαρακτηριστικά τα εξής:


"Μετά από 32 χρόνια με πολλές χαρές, λύπες, συγκινήσεις, αγωνία καθώς και πλήθος άλλων συναισθημάτων που πλημμυρίζουν ένα αστυνομικό κατά την εκτέλεση της υπηρεσίας του, αποχώρησα από το Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας.

Αποχωρώντας κρατάω τις αμέτρητες εμπειρίες ζωής που μου προσέφερε η αστυνομία, τις στιγμές άψογης συνεργασίας με εξαίρετους συναδέλφους που είχα την τύχη να συνεργαστώ, τις στιγμές χαράς που ένιωθα κάθε φορά που βοηθούσαμε έναν συνάνθρωπο μας.


Εύχομαι στους συναδέλφους μου καλή συνέχεια στο δύσκολο έργο που επιτελούν και να επιστρέφουν με ασφάλεια κάθε ημέρα μετά την εκτέλεση της υπηρεσίας του στα σπίτια τους και στις οικογένειες τους.


Ευχαριστώ την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Εύβοιας και τον Ταξίαρχο και Διευθυντή της Αστυνομικής Διεύθυνσης Εύβοιας κ. Γερογιάκομο για την βράβευση και τους εύχομαι να συνεχίσουν να βρίσκονται δίπλα στους αστυνομικούς και τους πολίτες της Εύβοιας."








Δεν υπάρχουν σχόλια: