Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2023

Σε επιφυλακή η Ε.Σ.Δ.Δ.Ε. - 12 εθελοντές και 4 οχήματα μοίρασαν είδη πρώτης ανάγκης σε αποκλεισμένους συμπολίτες μας


Σε επιφυλακή από την πρώτη στιγμή της κακοκαιρίας, βρέθηκε το Εθελοντικό Σώμα Δασοπροστασίας Διάσωσης Ευβοίας (Ε.Σ.Δ.Δ.Ε) της Ερέτριας και σε άμεση συνεργασία με τον Εντεταλμένο Σύμβουλο Πολιτικής Προστασίας κ. Πέτρο Σμιλάκο, τον Αντιδήμαρχο Ερέτριας κ. Ευάγγελο Τσώκο και τους αρμόδιους φορείς του Δήμου Ερέτριας,  συμμετείχαν σε αποστολές για την προσφορά ειδών πρώτης ανάγκης σε δημότες που διαμένουν σε αποκλεισμένες περιοχές και σε ευπαθείς ομάδες συμπολιτών μας.



Η σχετική ενημέρωση που απέστειλαν για σήμερα Δευτέρα 6/2/2023 αναφέρει τα εξής:


"Το Εθελοντικό Σώμα Δασοπροστασίας Διάσωσης Ευβοίας (Ε.Σ.Δ.Δ.Ε) που εδρεύει στην Ερέτρια από τις πρώτες πρωινές ώρες βρίσκεται σε επιφυλακή και επί ποδός με 12 εθελοντές και τέσσερα τετρακίνητα οχήματα 4x4 και πάντα σε συνεργασία με το δήμο Ερέτριας και τους υπόλοιπους αρμόδιους φορείς.


Μετά από κάλεσμα του αντιδημάρχου κ. Ευαγγέλου Τσώκου, του εντεταλμένου πολιτικής προστασίας κ. Πέτρου Σμιλάκου και της υπεύθυνης πολιτικής προστασίας κ. Αικατερίνης Καρκαλέτση, μας ζητήθηκε να μοιράσουμε ψωμί, είδη πρώτης ανάγκης, πετρέλαιο θέρμανσης σε περιοχές αποκλεισμένες και σε ευπαθείς ομάδες ανθρώπων.

Όπως επίσης κληθήκαμε για μεταφορά νεφροπαθών από και προς την οικία τους στο κέντρο αιμοκάθαρσης Μεσόγειος στη Δροσιά Χαλκίδος.
Μεταφορά ατόμου από και προς την οικία του για αλλαγή τραύματος χειρουργείου.
Και μεταφορά άλλων διαφόρων ατόμων σε δημόσιες υπηρεσίες.

Το Εθελοντικό Σώμα (Ε Σ.Δ.Δ.Ε) συνεχίζει και παραμένει σε επιφυλακή και ετοιμότητα έως και τη λήξη των καιρικών φαινομένων."


Τηλέφωνα επικοινωνίας της ΕΣΔΔΕ: 698 76 56 476,  698 05 50 802









ζ












Δεν υπάρχουν σχόλια: