Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2023

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Στην τελική ευθεία το ΦΕΚ για το έργο κλειστό Γήπεδο τύπου Μπαλόνι στην Ερέτρια, σύμφωνα με ενημέρωση του δημάρχου Ερέτριας

Σύμφωνα με ενημέρωση του δημάρχου Ερέτριας κ. Ιωάννη Δημητρόπουλου, σε επικοινωνία του με το γενικό γραμματέα Χωρικού Σχεδιασμού και Αστικού Περιβάλλοντος του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Ευθύμιο Μπακογιάννη, το έργο για το κλειστό γήπεδο τύπου μπαλόνι της Ερέτριας μπαίνει πλέον στην τελική ευθεία, αφού ολοκληρώνεται άμεσα η διαδικασία για την έκδοση του ΦΕΚ της μελέτης του υδατορέματος.


Η είδηση που έγινε γνωστή σήμερα το μεσημέρι  στον ΤΥΠΟ ΕΡΕΤΡΙΑΣ δια στόματος του κ. Δημητρόπουλου, βάζει τέλος στην αγωνία των δημοτών και κυρίως των αθλούμενων  στον χώρο του basket και των τοπικών ομάδων, εν όψει μάλιστα της λήξης και της δεύτερης παράτασης στις 2/3/2023 για τη δημοπράτηση του έργου για την κατασκευή του κλειστού Γηπέδου τύπου μπαλόνι.

Καθώς φαίνεται ξεπεράστηκαν πλέον οι δυσκολίες σχετικά με την διευθέτηση του υδατορέματος και ένα σωρό άλλα θέματα, που προκαλούσαν όλο αυτό το διάστημα καθυστερήσεις στη διαδικασία.




Δεν υπάρχουν σχόλια: