Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2023

Άμεση παρέμβαση ΔΕΥΑΕ και ΔΕΗ στο Γυμνό για αποκατάσταση ζημιάς από πτώση κολώνας πλησίον στο αντλιοστάσιο - Στο μισό μέτρο το χιόνι


Λόγω της κακοκαιρίας, χθες Κυριακή  5/1 λίγο μετά το μεσημέρι έσπασε κολώνα της ΔΕΗ στη θέση του αντλιοστασίου στην Κοινότητα Γυμνού του Δήμου Ερέτριας, δημιουργώντας πρόβλημα και στην υδροδότηση του χωριού.


Ο πρόεδρος της Κοινότητας Γιώργος Χαϊνάς, ενημέρωσε και άμεσα ο πρόεδρος της ΔΕΥΑ Ερέτριας κ. Πέτρος Σμιλάκος έστειλε συνεργείο της υπηρεσίας ύδρευσης, το οποίο  σε συνεργασία με συνεργείο της ΔΕΗ, φρόντισαν για την μεταφορά και τοποθέτηση γεννήτριας για την ηλεκτροδότηση του αντλιοστασίου, μέχρι την αποκατάσταση της βλάβης.

"Σήμερα καθαρίζεται ήδη ο δρόμος σε αυτό το σημείο από συνεργαζόμενο εργολάβο του Δήμου, ώστε να μεταβεί εργολάβος της ΔΕΗ για να αντικαταστήσει την κολώνα της ΔΕΗ.

Να σημειωθεί πως στην συγκεκριμένη περιοχή είναι συνθήκες είναι δύσκολες και το χιόνι υπερβαίνει το μισό μέτρο", μας είπε σε νεότερη ενημέρωσή μας ο πρόεδρος της Κοινότητας.

Οι κεντρικοί δρόμοι στο Γυμνό, καθαρίζονται συνέχεια με μηχανήματα του δήμου Ερέτριας και παραμένουν μέχρι στιγμής ανοικτοί, ενώ η κακοκαιρία βρίσκεται σε εξέλιξη και υπάρχει έντονη χιονόπτωση.


Η Κοινότητα συνιστά στους κατοίκους να είναι προσεκτικοί και να αποφύγουν τις περιττές μετακινήσεις και επίσης να καταναλώνουν νερό με την μέγιστη δυνατή σύνεση, μέχρι την αποκατάσταση της βλάβης.


















Δεν υπάρχουν σχόλια: