Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2023

Ξεκίνησαν οι εργασίες για την αποκατάσταση του αγωγού στο δίκτυο ομβρίων πλησίον του SM My Market

 Ξεκίνησαν οι εργασίες για την αποκατάσταση του αγωγού στο δίκτυο των ομβρίων που προκάλεσε πλημμύρα την Πέμπτη 26/1 το απόγευμα στην παλαιά Εθνική οδό Χαλκίδας - Λεπούρων,  στο ύψος του SM  ΜΥ ΜΑΡΚΕΤ.

 

Όπως μας ενημέρωσε προσωπικά ο αντιδήμαρχος Ερέτριας κ. Ευάγγελος Τσώκος, πρόκειται για  ένα πρόβλημα στο δίκτυο του αγωγού, που ταλαιπωρούσε επί σειρά ετών την περιοχή, με ζημιές και πλημμύρες στις έντονες βροχοπτώσεις.

Μας διαβεβαίωσε πως το πρόβλημα αυτό βρίσκει πλέον οριστικά τη λύση του με προσωπική παρέμβαση του ίδιου και του Προέδρου της ΔΕΥΑ Ερέτριας κ. Πέτρου Σμιλάκου, καθώς ξεκίνησαν οι εκσκαφές για να κατασκευαστεί νέο δίκτυο ομβρίων, που θα πηγαίνει απευθείας στη θάλασσα.

«Η λύση είναι να κοπεί ένα δέντρο και να περάσει νέος αγωγός από το φρεάτιο που είναι μπροστά στο περίπτερο για να δοθεί μια οριστική λύση σε αυτό το πρόβλημα.

Ήδη έχει ξεκινήσει η εκσκαφή, προκειμένου να τοποθετηθούν τα κιούνια για την απορροή και εντός των ημερών θα αποκατασταθεί πλήρως η ζημιά», μας είπε χαρακτηριστικά ο αντιδήμαρχος Ερέτριας κ. Ευάγγελος Τσώκος.





Δεν υπάρχουν σχόλια: