Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2022

Μεγάλη αποδοχή στο κάλεσμα του αντιδημάρχου Ερέτριας κ. Βαγγέλη Τσώκου, για τη διοργάνωση των Χριστουγεννιάτικων Εκδηλώσεων


Με διπλή ιδιότητα ο κ. Ευάγγελος Τσώκος, ως αντιδήμαρχος Ερέτριας, αλλά και ως πρόεδρος της Τουριστικής Επιτροπής του Δήμου, ανέλαβε τη διοργάνωση των εορταστικών εκδηλώσεων που θα πλαισιώσουν το καθιερωμένο άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στην κεντρική πλατεία της Ερέτριας και θα δώσουν μια διαφορετική νότα σε όλους τους εμπορικούς δρόμους της πόλης.


Για το σκοπό αυτό και για τον συντονισμό των ενεργειών τους, συγκάλεσε χθες 21/11 στο Δημοτικό Κατάστημα της Ερέτριας,  εκπροσώπους συλλόγων, φορέων και επαγγελματιών που ασχολούνται με τα καλλιτεχνικά, προκειμένου να συμμετέχουν με θεματικές παρουσιάσεις στις εορταστικές εκδηλώσεις.

Η πρώτη αυτή συνάντηση είχε μεγάλη ανταπόκριση και αποδοχή και ακούστηκαν προτάσεις και ιδέες για την διοργάνωση, οι οποίες καταγράφηκαν. Ενώ μια δεύτερη συνάντηση συντονισμού έχει προγραμματιστεί για την Τετάρτη 30/11 στις 17:00 μ.μ. στο δημοτικό κατάστημα της Ερέτριας. 

Ανάλογες συναντήσεις συντονισμού θα ακολουθήσουν και σε άλλα δημοτικά διαμερίσματα του δήμου Ερέτριας.









Δεν υπάρχουν σχόλια: