Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2022

Εύβοια: Τραγωδία, νεκρός βρέθηκε ο 46χρονος βοσκός από τα Μανίκια



Τον βοσκό που αγνοούνταν από το πρωί της Δευτέρας, εντόπισε νεκρό σήμερα Τετάρτη 5/10 γύρω στις 2:00 το μεσημέρι της Τετάρτης, ειδικό drone της πυροσβεστικής υπηρεσίας, σε φαράγγι σε βάθος 70μ. περίπου, κάτω από το Μακρυχώρι.


Άμεσα άνδρες της Πυροσβεστικής και της Αστυνομίας Κύμης ξεκίνησαν επιχείρηση προκειμένου να τον ανασύρουν από το σημείο, με την συνδρομή της ΕΜΑΚ και έξι εθελοντών της ΕΣΔΔΕ (Εθελοντικό Σώμα Δασοπροστασίας Διάσωσης Εύβοιας), που εκλήθησαν  από συγγενείς του άτυχου άνδρα να συνδράμουν.

Εξαιτίας της δύσκολης πρόσβασης στο σημείο, λόγω του ότι η περιοχή είναι δύσβατη, η περισυλλογή της σορού ολοκληρώθηκε περίπου στις 17:00 μ.μ., όπου και παρελήφθη από όχημα γραφείου τελετών και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Κύμης.


Ο 46χρονος βοσκός, αγνοούνταν από το πρωί της Δευτέρας 3 Οκτωβρίου, όταν τα ξημερώματα πήγε στο μαντρί με τα ζώα του και έκτοτε δεν είχε δώσει σημεία ζωής, ενώ τον αναζητούσαν με αγωνία συγχωριανοί του, αλλά και συγγενικά του πρόσωπα από την Ερέτρια.

Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ εδώ

Εύβοια: Ώρες αγωνίας για τον 46χρονο βοσκό από το Μανίκια, Νότιας Εύβοιας – Ενισχύονται οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής από την ΕΜΑΚ


















Δεν υπάρχουν σχόλια: