Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2022

Δύο νέα απορριμματοφόρα στον στόλο της Υπηρεσίας Καθαριότητας του Δήμου Ερέτριας

 


Όχι με ένα, αλλά με δύο σύγχρονα απορριμματοφόρα οχήματα ενισχύεται ο στόλος της Υπηρεσίας Καθαριότητας του Δήμου Ερέτριας, σύμφωνα με σχετική ενημέρωση του δημάρχου Ερέτριας κ. Ιωάννη Δημητρόπουλου.


Συγκεκριμένα την Τρίτη 25/10 ο δήμος μας παραλάβαμε ήδη το ένα απορριμματοφόρο όχημα, αξίας 149.792 ευρώ με χρηματοδότηση του Υπουργείου Εσωτερικών από το ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ» ΣΤΟΝ ΑΞΟΝΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ «H τοπική ανάπτυξη και η προστασία περιβάλλοντος» ΜΕ ΤΙΤΛΟ: «Προμήθεια απορριμματοφόρων και λοιπών οχημάτων αποκομιδής και μεταφοράς απορριμμάτων και ανακυκλώσιμων υλικών».





Ενώ σύντομα, αναμένεται να έχουμε και το δεύτερο απορριμματοφόρο όχημα για το οποίο ο δήμος έχει εξασφαλίσει ποσό 165.000 ευρώ και συγκεκριμένα 120.000 ευρώ από χρηματοδότηση από το ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ» ΣΤΟΝ ΑΞΟΝΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ «H τοπική ανάπτυξη και η προστασία περιβάλλοντος» ΜΕ ΤΙΤΛΟ: «Προμήθεια απορριμματοφόρων οχημάτων, μηχανημάτων έργου και συνοδευτικού εξοπλισμού», καθώς και 45.000 ευρώ από αναμόρφωση του ΣΑΤΑ.

 

Ο Αντιδήμαρχος Ερέτριας κ. Ευάγγελος Τσώκος δήλωσε σχετικά:

«Συνεχίζουμε με σημαντικά έργα και προμήθειες για τον εκσυγχρονισμό του μηχανολογικού μας εξοπλισμού για την Υπηρεσία Καθαριότητας.

Την Τρίτη 25/10 το μεσημέρι, παραλάβαμε ένα υπερσύγχρονο απορριμματοφόρο όχημα τύπου πρέσας για την Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου μας, ενώ σύντομα θα έχουμε και το δεύτερο νέο όχημα του στόλου μας, αξιοποιώντας τη σημαντική  χρηματοδότηση από το πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ του Υπουργείου Εσωτερικών, καθώς και συμμετοχή με ίδιους πόρους.

Τα δυο νέα σύγχρονα απορριμματοφόρα, μαζί με τα άλλα νέα οχήματα  που πρόκειται να προμηθευτούμε για τις Υπηρεσίες Καθαριότητας, Πρασίνου και άλλων υπηρεσιών, θα ενισχύσουν σημαντικά τον στόλο του Δήμου μας και θα μπουν στην καθημερινή μάχη της καθαριότητας για να μας βοηθήσουν στο δύσκολο έργο μας.

Συνεχίζουμε δυναμικά για τον Δήμο μας και για τους συνδημότες μας,  με μεθοδικότητα, με αποτελεσματικότητα, με σεβασμό στο δημόσιο χρήμα, με οργάνωση και στρατηγικό σχεδιασμό για το μέλλον του Δήμου μας!

Καλορίζικα τα νέα μας οχήματα!»








Δεν υπάρχουν σχόλια: