Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2022

Αντιδήμαρχος Ερέτριας Ευάγγελος Τσώκος: «Η καθαριότητα είναι ένας συνεχής μαραθώνιος σε ρυθμούς ταχύτητας!»

"Δεν υπάρχει ημέρα, δεν υπάρχει ώρα που να μην είναι απαραίτητη κάποια δράση της υπηρεσίας Καθαριότητας. Ως δημοτική αρχή, εστιάζουμε στον συγκεκριμένο τομέα, σχεδιάζουμε διαρκώς τα βήματα εκσυγχρονισμού  της υπηρεσίας Καθαριότητας και Ανακύκλωσης", ανέφερε χαρακτηριστικά σε δήλωσή του ο Αντιδήμαρχος Ερέτριας και Β΄αναπληρωτής Δημάρχου κ. Ευάγγελος Τσώκος, ενώ μεταξύ άλλων επισήμανε τα εξής:


"Μετά το οριστικό κλείσιμο του ΧΥΤΑ Χαλκίδας και σύμφωνα με νεότερη απόφαση του Δ.Σ. του ΦοΔΣΑ Στερεάς Ελλάδας για τον Δήμο Ερέτριας, ορίστηκε ως χώρος απόθεσης των απορριμμάτων του ο ΧΥΤΑ Άμφισσας, για το διάστημα από 5/10/2022 έως και 28/2/2023, με ημέρες και ώρες λειτουργίας: Δευτέρα – Παρασκευή, 7:00 -15:00.


Η Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου μας, εναρμονιζόμενη στα νέα δεδομένα μελετά και θα υλοποιήσει άμεσα νέο σχεδιασμό για να ικανοποιήσει πλήρως τις ανάγκες αποκομιδής όλων των απορριμμάτων.

Όπως έχουμε ενημερώσει και με σχετική ανακοίνωσή μας, κατά το μεταβατικό αυτό διάστημα, η αποκομιδή τόσο των οικιακών απορριμμάτων, όσο και των υλικών ανακύκλωσης θα διεξάγεται κανονικά.

Έχουμε όμως επισημάνει και ζητούμε τη συνεργασία και την ευαισθητοποίηση των δημοτών μας, σε ότι αφορά τα ογκώδη, προκειμένου να εξακολουθήσουμε να διατηρούμε την πόλη μας καθαρή.

Συγκεκριμένα η συλλογή κλαδεμάτων και ογκωδών απορριμμάτων (στρώματα, καναπέδες, κλπ) θα γίνεται ΜΟΝΟ ΚΑΤΟΠΙΝ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗΣ των δημοτών με την Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου.

Η βελτίωση της καθημερινότητας των συμπολιτών μας, είναι και θα είναι πάντα ο μεγάλος μας στόχος. Είμαστε εδώ για όλους και για να επιλύουμε κάθε ανάγκη που προκύπτει."


Για οποιαδήποτε πληροφορία οι δημότες μπορούν να επικοινωνούν με το Τμήμα Καθαριότητας, Ανακύκλωσης και Πρασίνου στο τηλέφωνο 22290 62832.




Δεν υπάρχουν σχόλια: