Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2022

Tsonidis schools: «Το ΚΟΡΥΦΑΙΟ σχολείο Αγγλικών, με την καλύτερη ομάδα καθηγητών!»

Τιμώντας την εμπιστοσύνη των γονιών και των μαθητών τους, τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών ΤΣΟΝΙΔΗΣ, δημιουργούν νέα «πρότυπα εκπαίδευσης» στη μάθηση της ξένης γλώσσας.



Με όπλα τους, μια άριστα εξειδικευμένη ομάδα καθηγητών, με διαρκή επιμόρφωση στη σύγχρονη εκπαίδευση και τη βιωματική διδασκαλία, χώρους ειδικά διαμορφωμένους για τους μικρότερους σε ηλικία μαθητές, σύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό και κυρίως εξατομίκευση των αναγκών κάθε μαθητή, εξασφαλίζουν την επιτυχία του συνόλου των μαθητών τους.

Τρανή απόδειξη και οι φετινές τους επιτυχίες που άγγιξαν και πάλι το 100% στις εξετάσεις στα πλέον καταξιωμένα πιστοποιητικά γλωσσομάθειας!




Η τεράστια επιβράβευση, αλλά και η προσωπική ανταμοιβή για τον Βασίλη Τσονίδη και τον Άγγελο Τσονίδη, τους δύο εμπνευστές και πρωταγωνιστές των ομώνυμων Κέντρων Γλωσσών, είναι η πρόοδος και οι μεγάλες επιτυχίες των μαθητών τους.

 


«Σίγουρα η καλύτερη ομάδα της πόλης!»



«Σίγουρα η καλύτερη ομάδα της πόλης! Μια μοναδική, ταλαντούχα, πολύ έμπειρη ομάδα αφιερωμένη στο να αξιοποιήσει στο έπακρο τη μαθησιακή εμπειρία των μαθητών μας.


Οι ειδικοί στη διδασκαλία γλωσσών υποστηρίζονται από το διοικητικό μας προσωπικό, τη νηπιαγωγό μας, τον ειδικό παιδαγωγό μας, έναν παιδοψυχολόγο, έναν εκπαιδευτή καθηγητή και ακαδημαϊκό.

Ευγνώμων στον καθένα ξεχωριστά για μια επιτυχημένη ακαδημαϊκή χρονιά»
,

μας είπε ο Άγγελος Τσονίδης.






Δεν υπάρχουν σχόλια: