Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2022

Στην παραλία της Χιλιαδούς, η επίσημη πρεμιέρα του "Triangle Of Sadness" παρουσία του πολυβραβευμένου Σουηδού σκηνοθέτη Ρούμπεν Έστλουντ


Η επίσημη πρεμιέρα του πολυσυζητημένου Χρυσού Φοίνικα του 75ου Κινηματογραφικού Φεστιβάλ των Καννών, «ΤΟ ΤΡΙΓΩΝΟ ΤΗΣ ΘΛΙΨΗΣ» (Triangle Of Sadness) πραγματοποιήθηκε παρουσία του πολυβραβευμένου Σουηδού σκηνοθέτη Ρούμπεν Έστλουντ, την Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου στις 21:00 στην παραλία της Χιλιαδού στο πλαίσιο του κινηματογραφικού φεστιβάλ 28ες Νύχτες Πρεμιέρας.


Μια ταινία που γυρίστηκε στην αγαπημένη μας Χιλιαδού και έφερε το χρυσό φοίνικα σε μια από τις ομορφότερες ακτές της μοναδικής μας Εύβοιας!


Η ταινία κυκλοφορεί στις ελληνικές αίθουσες 18 Σεπτεμβρίου από την Feelgood Entertainment.




"Δημιουργήσαμε στη Χιλιαδού, πάνω στα βότσαλα, δίπλα στο κύμα, το θερινό σινεμά των ονείρων μας. Εκεί, όπου γυρίστηκε το «Τρίγωνο της Θλίψης» του Ruben Östlund, που βραβεύτηκε με τον Χρυσό Φοίνικα στο φεστιβάλ των Καννών, εκεί έγινε και η παγκόσμια πρώτη προβολή της ταινίας!
Μέσα από το Film Office Στερεάς Ελλάδας προσελκύουμε και στηρίζουμε παραγωγούς και σκηνοθέτες, για να αναδείξουμε τον τόπο μας και την ομορφιά του μέσα από την 7η τέχνη", δήλωσε ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας κ. Φάνης Σπανός.



Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Εύβοιας κ. Γιώργος Κελαϊδίτης, ανέφερε σε δήλωσή του:

"Η χθεσινή μαγική βραδιά στην παραλία της Χιλιαδούς, έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο μέσα στην καρδιά μας, το απρόσμενο αλλά ονειρεμένο πέρασμα ενός μοναδικού επισκέπτη που μας σήκωσε και μας ταξίδεψε μέχρι την κορυφή των Καννών και το «Χρυσό Φοίνικα».

Η αγαπημένη μας παραλία της Χιλιαδούς και μαζί της όλη η Εύβοια, βρέθηκαν μπροστά στους πιο λαμπρούς προβολείς του παγκόσμιου κινηματογραφικού χάρτη και πρέπει να είμαστε πραγματικά περήφανοι για αυτό.


Η αγκαλιά του κόσμου που μας τίμησε στην επίσημη πρεμιέρα του Triangle of Sadness του Ruben Östlund ο οποίος πιστός στις αξίες του επέλεξε να επιστρέψει στην παραλία που γυρίστηκε η βραβευμένη του ταινία, η μεγαλύτερη για εμάς ανταμοιβή σε μια αξέχαστη για όλους μας βραδιά.


Το τελικό αποτέλεσμα δικαιώνει όλους όσους συνέβαλλαν από την πρώτη μέχρι την τελευταία στιγμή στην πραγματοποίηση του σπουδαίου αυτού για τον τόπο μας εγχειρήματος, και κυρίως τους κατοίκους και επαγγελματίες της περιοχής που έκαναν όλο αυτό τον καιρό τους ανθρώπους της παραγωγής να γίνουν ένα μαζί τους.


Ένα θερμό ευχαριστώ σε όλους όσους βρέθηκαν στο πλευρό της ομάδας μας στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και στο Film Office Στερεάς Ελλάδας, και μια ευχή το Triangle of Sadness να πάει εξίσου περίφημα και στις κινηματογραφικές αίθουσες όλου του κόσμου!"







Ο Ruben Östlund είναι Σουηδός σκηνοθέτης. Οι ταινίες του Ανωτέρα Βία, Το Τετράγωνο, Τρίγωνο της Θλίψης έτυχαν όλων των κριτικών και κέρδισαν βραβεία στο Φεστιβάλ των Καννών, συμπεριλαμβανομένου του Χρυσού Φοίνικα για τους δύο τελευταίους.












           









Δεν υπάρχουν σχόλια: