Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2022

Νέα σχολική χρονιά: Σήμερα το «πρώτο κουδούνι» - Ο δήμαρχος Ερέτριας στα σχολεία Αμαρύνθου και Γυμνού (Video & φωτογραφίες)

 

Σήμερα, Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου, ξεκινάει η νέα σχολική χρονιά για τους μαθητές Νηπιαγωγείου, Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου και σε όλα τα σχολεία του Δήμου Ερέτριας έγινε ο καθιερωμένος αγιασμός, ενώ από αύριο Τρίτη ξεκινούν κανονικά τα μαθήματα.


Ο δήμαρχος Ερέτριας κ. Ιωάννης Δημητρόπουλος, παρευρέθηκε προσωπικά  στο Δημοτικό σχολείο της Αμαρύνθου, στο Γυμνάσιο και στο Νηπιαγωγείο της Γυμνού, εκφράζοντας τις ευχές του στους μαθητές και μαθήτριες, αλλά και στους εκπαιδευτικούς και τους γονείς, για τη φετινή σχολική χρονιά.


Από τη σχολική αυλή, με το πρώτο κουδούνι, ο κ. δήμαρχος ευχήθηκε σε όλους τους εκπαιδευτικούς, τους γονείς και πρωτίστως τους μαθητές μας, μια καλή σχολική χρονιά με γνώσεις και δύναμη, ενώ τόνισε πως ο δήμος Ερέτριας θα προσφέρει ότι του αναλογεί στο ακέραιο, ώστε οι εκπαιδευτικοί μας να είναι απερίσπαστοι στο καθήκον τους.


Δείτε το video που ακολουθεί:




Τον κ. Δημητρόπουλο στο δημοτικό σχολείο Αμαρύνθου, συνόδευσε ο αντιδήμαρχος Αμαρύνθου κ. Γιώργος Σμπιλίρης και ο πρόεδρος της Κοινότητας Αμαρύνθου κ. Κώστας Ζαχαριάς. Ενώ στο Γυμνάσιο και το Νηπιαγωγείο της Γυμνού, τον κ. δήμαρχος συνόδεψαν ο κ. Σμπιλίρης και ο κ. Δημήτρης Τσούμαρης, πρόεδρος του ΝΠΔΔ Δαφνηφόρος Απόλλων.


Στα σχολεία της Ερέτριας, την δημοτική Αρχή εκπροσώπησαν η αντιδήμαρχος Οικονομικών και Α' αναπληρώτρια δημάρχου κ. Μαρία Παπαγγελή και ο αντιδήμαρχος Ερέτριας και Β' αναπληρωτής Δημάρχου  κ. Ευάγγελος Τσώκος.


Ενώ στο Γυμνάσιο - Λύκειο Αμαρύνθου και στο 1ο και 2ο Νηπιαγωγείο Αμαρύνθου, παρευρέθηκε ο πρόεδρος της Β/θμιας Επιτροπής Παιδείας κ. Γιάννης Βελέντζας.



Αγιασμός στο Δημοτικό Σχολείο Αμαρύνθου 







 Αγιασμός στο Γυμνάσιο Γυμνού









Αγιασμός στο Νηπιαγωγείο Γυμνού 






 Δωράκια για να υποδεχθούν τους μικρούς μαθητές ετοίμασε ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Νηπιαγωγείου Γυμνού




Ο αντιδήμαρχος Ερέτριας και Β' αναπληρωτής Δημάρχου κ. Ευάγγελος Τσώκος, παρευρέθηκε στον αγιασμό του 2ου Δημοτικού Σχολείου Ερέτριας




Η αντιδήμαρχος Οικονομικών Ερέτριας και Α' αναπληρώτρια Δημάρχου κ. Μαρία Παπαγγελή, παρευρέθηκε στον αγιασμό του 1ου και 2ου Νηπιαγωγείου Ερέτριας,  στο 1ο Δημοτικό Ερέτριας και στο Δημοτικό Σχολείο Μαλακώντα.








Δεν υπάρχουν σχόλια: