Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2022

Διακοπή ηλεκτροδότησης στην Ερέτρια, για αποκατάσταση βλάβης την Παρασκευή 23/9 - Δείτε την ανακοίνωση της ΔΕΔΔΗΕ

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΔΕΔΔΗΕ, αύριο 23/9/2022 θα πραγματοποιηθεί διακοπή στην ηλεκτροδότηση στην περιοχής της Ερέτριας, για την αποκατάσταση βλάβης από τις 10:00 π.μ. - 13:00 μ.μ.

Η σχετική ανακοίνωση της ΔΕΔΔΗΕ αναφέρει αναλυτικά τις περιοχές που θα σημειωθεί η διακοπή της ηλεκτροδότησης: 



ΔΙΑΚΟΠΗ ΗΛΕΚΤΡΟΔΟΤΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΒΛΑΒΗΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΕΡΕΤΡΙΑΣ ΟΛΗ Η ΠΟΛΗ ΚΑΙ Η ΠΑΡΑΛΙΑ, ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΡΧΑΙΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ ΠΡΟΣ ΜΑΡΜΑΡΑ ΓΟΥΡΝΗ, ΑΝΤΛΙΟΣΤΑΣΙΑ ΕΡΕΤΡΙΑΣ, , ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΑΜΑΡΟΝΤΑ, NEGREPONTE RESORT, , MOYZENIΔΗΣ TRAVEL,  ΞΕΝ.ΚΑΒΑΘΑ, ΚΑΙ ΤΜΗΜΑ ΜΑΛΑΚΩΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΤΑ ΜΑΡΜΑΡΑ ΜΩΡΑΙΤΗ


23/9/2022 10:00:00 πμ έως 23/9/2022 1:00:00 μμ


Προσοχή :
Ενώ καταβάλλεται κάθε προσπάθεια για τη συντομότερη επανηλεκτροδότηση, εντούτοις, επιβάλλεται μεγάλη προσοχή, θεωρώντας ότι σε όλη την προγραμματισμένη διάρκεια διακοπής, οι αγωγοί είναι υπό τάση!

H ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. καταβάλλει διαρκείς προσπάθειες για τη μεγαλύτερη δυνατή αξιοπιστία των δικτύων και εγκαταστάσεων διανομής ηλεκτρικής ενέργειας, καθώς και για τη βελτίωση της ποιότητας της παρεχόμενης ενέργειας.

Για το λόγο αυτό προγραμματίζει και υλοποιεί καθημερινά έργα συντήρησης, ενίσχυσης ή αναβάθμισης δικτύων, τα οποία απαιτούν προσωρινές διακοπές της ηλεκτροδότησης.

Προκειμένου να προγραμματίσετε τις εργασίες σας και να ελαχιστοποιηθεί η όχλησή σας, στον ακόλουθο πίνακα, μπορείτε να ενημερωθείτε για τις περιοχές και τις ώρες προγραμματισμένων διακοπών ηλεκτροδότησης.







Δεν υπάρχουν σχόλια: