Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2022

1ο DREAM ISLAND OFFROAD CHARITY RUN από τον ΝΑΟΕ


 Ο Ναυταθλητικός Όμιλος Ερέτριας, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, στα πλαίσια του φιλανθρωπικού αγώνα που διεξάγεται κατά την διοργάνωση του Ere3athlon, σας προσκαλεί στις 17/9/3022 να συμμετάσχετε στον 1ο γύρο του νησιού των Ονείρων, 1,5 χλμ για καλό σκοπό!


Η συμμετοχή είναι δωρεάν για όλους και για όλες τις ηλικίες. Στόχος μας είναι τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν, σε κουτί που θα υπάρχει στην εκκίνηση, να διατεθούν για την κάλυψη αναγκών σχολείων της Εύβοιας. Ο καθένας μας, με το ποσό που μπορεί να συνδράμει, θα βοηθήσει σε αυτόν μας τον στόχο.

Νικητές θα είναι όλοι οι συμμετέχοντες, μιας και θα τρέξουμε μαζί για ένα κοινό στόχο, τα παιδιά.

Πέρσι με την βοήθειά σας, καταφέραμε να συμβάλλουμε στην δημιουργία δανειστικής βιβλιοθήκης και παιγνιοθήκης στο Δημοτικό Σχολείο Πηλίου, στα πυρόπληκτα χωριά της Βορείου Ευβοίας, όπως επίσης και στην κάλυψη άμεσων αναγκών τους. Η δράση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της κοινωνικής ευθύνης του Ναυταθλητικού Ομίλου Ερέτριας, με την στήριξη πολλών δωρητών και εθελοντών. 

Δείτε το σχετικό βίντεο:


Το κουτί θα παραμείνει καθ’ όλη την διάρκεια του Ere3athlon, στην γραμματεία και η καταμέτρηση θα γίνει, με πλήρη διαφάνεια, στην λήξη της διοργάνωσης.

Θα χαρούμε πολύ να τα πούμε από κοντά και να συζητήσουμε τυχών προτάσεις σας, για την διάθεση των χρημάτων!!!


Αφετηρία - τερματισμός μπροστά από το κτήριο του ΝΑΟΕ

με την υποστήριξη για το κλείσιμο του δρόμου από τους Fetesclub

και με την συνεργασία του Γυμνασίου Ερέτριας.


Χορηγός επικοινωνίας: ΤΥΠΟΣ ΕΡΕΤΡΙΑΣ








Δεν υπάρχουν σχόλια: