Τρίτη 16 Αυγούστου 2022

Τι είπε ο πρόεδρος του Πολιτιστικού για τις φετινές «ΒΑΡΚΑΡΟΛΕΣ» - VIDEO και φωτογραφίες


"Μετά από 2 χρόνια, απουσίας του συλλόγου, από την εκδήλωση «ΒΑΡΚΑΡΟΛΕΣ» λόγω δύσκολων συνθηκών (covid-19 -καταστροφική πυρκαγιά στην Βόρεια Εύβοια), αυτό το υπερθέαμα επέστρεψε!


Φέτος για το νέο διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου, η εκδήλωση ήταν ένα ξεχωριστό στοίχημα που έθεσε ο κάθε ένας από τα μέλη, να ξεπεράσουμε τον εαυτό μας", είπε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Περιβαλλοντικού και Οικολογικού Συλλόγου Αμαρύνθου, κ. Λεονάρδος Μπιλάλης.


Αναλυτικά το δελτίο τύπου του Πολιτιστικού Περιβαλλοντικού και Οικολογικού Συλλόγου Αμαρύνθου, αναφέρει τα εξής:

"Με την παρούσα επιστολή, θα ήθελα θερμά να ευχαριστήσω εκ μέρους του Πολιτιστικού Περιβαλλοντικού και Οικολογικού Συλλόγου Αμαρύνθου όλους όσους ήρθαν και τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση «ΒΑΡΚΑΡΟΛΕΣ» την Κυριακή 7 Αυγούστου 2022. 

Μετά από 2 χρόνια, απουσίας του συλλόγου, από την εκδήλωση «ΒΑΡΚΑΡΟΛΕΣ» λόγω δύσκολων συνθηκών (covid-19 -καταστροφική πυρκαγιά στην Βόρεια Εύβοια), αυτό το υπερθέαμα επέστρεψε.

Φέτος για το νέο διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου, η εκδήλωση ήταν ένα ξεχωριστό στοίχημα που έθεσε ο κάθε ένας από τα μέλη, να ξεπεράσουμε τον εαυτό μας. Ευχαριστώ τον κάθε ένα από τους συνεργάτες μου και είμαι σίγουρος ότι με την ίδια αγάπη, συνεργασία, ηρεμία και σεβασμό θα συνεχίσουμε και του χρόνου.

Ο σύλλογος σε αυτή την προσπάθεια δεν ήταν μόνος του, είχε την στήριξη των συν-διοργανωτών του με κύριο τον Εξωραϊστικό Σύλλογο του Αγίου Δημητρίου Αμαρύνθου, την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και τον Δήμο Ερέτριας. 

Παράλληλα για πρώτη φορά στην ιστορία του συλλόγου, είχαμε την υποστήριξη και την βοήθεια ενενήντα έξι σε αριθμό (96) επιχειρήσεων της Αμαρύνθου που αγκάλιασαν τις Βαρκαρόλες. Σας καλώ λοιπόν να στηρίξουμε την τοπική οικονομία, τις τοπικές επιχειρήσεις, με την παρουσία σας και του χρόνου.

Επίσης σημαντική βοήθεια και προσφορά ήταν, της μουσικής ομάδας και των ιδιοκτητών  βάρκας που συνεισέφεραν με αγάπη. Το αίσθημα που άφησε στους περισσότερους από εμάς δίνει την δύναμη για μια ακόμα καλύτερη και πιο εντυπωσιακή διοργάνωση για τον επόμενο χρόνο.

 Φυσικά δεν θα μπορούσα να μην ευχαριστήσω τους Εθελοντές μας και τους Συλλόγους που είναι πάντα δίπλα μας. 

Τέλος ένα ξεχωριστό ευχαριστώ στον ΤΥΠΟ ΕΡΕΤΡΙΑΣ, για την στήριξη, βοήθεια και πλήρη κάλυψη της Εκδήλωσης Βαρκαρόλες 2022 στο παραλιακό μέτωπο της Αμαρύνθου."


Λεονάρδος Μπιλάλης, Πρόεδρος 

Πολιτιστικού Περιβαλλοντικού

και Οικολογικού Συλλόγου Αμαρύνθου



«ΒΑΡΚΑΡΟΛΕΣ 2022» - VIDEO και φωτογραφίες





Το καλωσόρισμα του προέδρου του Πολιτιστικού Περιβαλλοντικού και 
Οικολογικού Συλλόγου Αμαρύνθου, κ. Λεονάρδου Μπιλάλη.

















Στην φωτογραφία αριστερά ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου κ. Λεονάρδος Μπιλάλης με τον κ. Ευάγγελο Κούκουζα,Αντιπεριφερειάρχη Επιχειρηματικότητας και Εξωστρέφειας της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας και Πρόεδρο της Αναπτυξιακής Ευβοίας, τον Δήμαρχο Ερέτριας κ. Ιωάννη Δημητρόπουλο μετά της συζύγου του, την αντιδήμαρχο Οικονομικών κ. Μαρία Παπαγγελή, τον κ. Γιάννη Βελέντζα, δημοτικό σύμβουλο και πρόεδρο της Β/θμιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου Ερέτριας, τον κ. Δημήτρη Τσούμαρη, πρόεδρο του ΝΠΔΔ Δαφνηφόρος Απόλλων.





Ο πρόεδρος Λεονάρδος Μπιλάλης και ο Μανώλης Μανής μέλος του  του Πολιτιστικού συλλόγου, υποδέχονται τους επίσημους προσκεκλημένους της εκδήλωσης.



Στην εκδήλωση παρευρέθηκε και ο κ. Μίλτος Χατζηγιαννάκης βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.




Την εκδήλωση παρακολούθησε και ο Χαράλαμπος Καραβάς, δημοτικός σύμβουλος και  επικεφαλής της δημοτικής Παράταξης "ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ"  και 
ο πρόεδρος του Δ.Σ. κ. Αντώνης Ανδρουλάκης.





Ο πρόεδρος Λεονάρδος Μπιλάλης και ο Μανώλης Μανής μέλος του  του Πολιτιστικού συλλόγου, υποδέχονται τους προσκεκλημένους της εκδήλωσης.




Ο πρόεδρος Λεονάρδος Μπιλάλης και η εκπρόσωπος της e-asfalistiki 




    Ο πρόεδρος Λεονάρδος Μπιλάλης και η οικογένειά του, παρόντες όλοι στην εκδήλωση!



Backstage από τα καραβάκια με τις ορχήστρες κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας τους.






 ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ "ΒΑΡΚΑΡΟΛΕΣ 2022":  ΤΥΠΟΣ ΕΡΕΤΡΙΑΣ





Δεν υπάρχουν σχόλια: