Δευτέρα 25 Ιουλίου 2022

Τρίτη 26 Ιουλίου - Πρόγραμμα εκδηλώσεων για τον εορτασμό της Πολιούχου Χαλκίδας Αγ. Παρασκευής

 


Αύριο εορτάζεται η μνήμη της Πολιούχου Χαλκίδας της Αγίας Παρασκευής και σύμφωνα με την Ιερά Μητρόπολη Χαλκίδας, το πρόγραμμα των εορταστικών - λατρευτικών εκδηλώσεων κατά την αυριανή Πανήγυρη έχει ως εξής:




Τ Ρ Ι Τ Η   2 6   Ι Ο Υ Λ Ι Ο Υ   2 0 2 2

ώρα 7π.μ. ΟΡΘΡΟΣ.

 

ώρα 7:30π.μ. Αρχιερατική Χοροστασία.

 

ώρα 8:30π.μ. ΠΟΛΥΑΡΧΙΕΡΑΤΙΚΟ ΣΥΛΛΕΙΤΟΥΡΓΟ, προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Καρυστίας και Σκύρου κ. ΣΕΡΑΦΕΙΜ, ο οποίος και θα κηρύξει τον θείο λόγο, συλλειτουργούντων των Σεβασμιωτάτων Μητροπολιτών Κορίνθου κ. ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ, Μάνης κ. ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ, του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Ωρεών κ. ΦΙΛΟΘΕΟΥ και του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας, Μητροπολίτου Χαλκίδος κ. κ. ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ.

 

ώρα 7μ.μ. Εσπερινός και Ιερά Παράκληση στην Αγία Παρασκευή.

 

Οι ιερές Ακολουθίες της Πανηγύρεως θα μεταδοθούν απ’ ευθείας από τον Ραδιοφωνικό Σταθμό της Εκκλησίας της Ελλάδος (89,5fm και https://ecclesiaradio.gr/) και από τον Ραδιοφωνικό Σταθμό της Ι. Μητροπόλεως Χαλκίδος (97,7fm).

 

Καλούνται οι ευσεβείς χριστιανοί, όπως προσέλθουν και λάβουν τη χάρη και την ευλογία της Αγίας.

 

*Από 21 Ιουλίου έως 1 Αυγούστου 2022, τα πρωινά και ώρα 7π.μ. θα τελείται ο Όρθρος και η Θεία Λειτουργία, ενώ κάθε απόγευμα στις 7μ.μ. ο Εσπερινός και Ιερά Παράκληση στην Αγία Οσιοπαρθενομάρτυρα Παρασκευή.















Δεν υπάρχουν σχόλια: