Δευτέρα 13 Ιουνίου 2022

Κατερίνα Κυριακοπούλου: "Ντροπιαστική εικόνα και τεράστια δυσφήμιση για τον τόπο, η σημερινή εικόνα στο γήπεδο της Ερέτριας"


Με έγγραφό της, το οποίο πρωτοκόλλησε στον δήμο Ερέτριας στις 6/6/2022, η πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Ερέτριας, κ. Κατερίνα Κυριακοπούλου, απηύθυνε έκκληση τόσο στον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας κ. Ευάγγελο Τσώκο, όσο και στον πρόεδρο του Δαφνηφόρου Απόλλωνα κ. Δημήτρη Τσούμαρη, για τον άμεσο καθαρισμό του όρχου, πίσω από το γήπεδο Ερέτριας, καθώς οι συσσωρευμένοι όγκοι σκουπιδιών και κλαδιών αποτελούν άμεση απειλή πρόκλησης πυρκαγιάς, ενώ όπως τόνισε "η σημερινή εικόνα του όρχου δίπλα στο γήπεδο είναι ντροπιαστική και αποτελεί τεράστια δυσφήμηση για τον τόπο" εν όψη μάλιστα του Τουρνουά Ακαδημιών ποδοσφαίρου.


Ενώ κλείνοντας, η κ. Κυριακοπούλου, έδωσε τα συγχαρητήριά της για την αποκατάσταση των καθισμάτων στις κερκίδες του γηπέδου.


Στο έγγραφο που κοινοποίησε αρμοδίως επισυνάπτεται φωτογραφικό υλικό, ενώ αναφέρει αναλυτικά τα εξής: 


Ερέτρια 06/06/2022

Αρ. πρωτ. : 5442

ΠΡΟΣ :   1. Αντιδήμαρχο Καθαριότητας, κο Τσώκο

  2. Πρόεδρο Δαφνηφόρου Απόλλωνα κο Τσούμαρη

 

 

 

Θέμα « Καθαρισμός του Όρχου στην Τοπική Κοινότητα Ερέτριας»

Μετά από επίσκεψη μου στον όρχο πάνω από το γήπεδο Ερέτριας, θα ήθελα να σας επισημάνω και γραπτώς την αναγκαιότητα συχνού καθαρισμού του σημείου από τα συσσωρευμένα κομμένα κλαδιά και σκουπίδια τα οποία είναι σίγουρο ότι περιέχουν και εύφλεκτα υλικά.  Η κατάσταση του χώρου αποτελεί άμεση απειλή  πρόκλησης  πυρκαγιάς με καταστροφικές συνέπειες.

Επιπλέον θα ήθελα να σας θυμίσω ότι από τις 17 έως 19 & από τις 24 έως 26 Ιουνίου 2022, θα διεξαχθεί στην Ερέτρια το Τουρνουά Ακαδημιών ποδοσφαίρου. Η σημερινή εικόνα του όρχου δίπλα στο γήπεδο είναι ντροπιαστική και αποτελεί τεράστια δυσφήμηση για τον τόπο.

Παρακάτω κάποιες ενδεικτικές φωτογραφίες του χώρου τραβηγμένες στις 5/6/2022.

Παρακαλώ για τις άμεσες ενέργειές σας.

 

Η Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Ερέτριας

Κυριακοπούλου Αικατερίνη





















Δεν υπάρχουν σχόλια: