Πέμπτη 12 Μαΐου 2022

Αλλαγές στη διοίκηση της ΔΕΥΑ Ερέτριας – Παραίτηση του δημάρχου, Πρόεδρος ο Πέτρος Σμιλάκος, Αντιπρόεδρος ο Ηλίας Δασκαλάκης

Μετά την λακωνική και άνευ αιτιολόγησης, ανακοίνωση του δημάρχου κ. Ιωάννη Δημητρόπουλου σχετικά με την παραίτησή του από την προεδρία της ΔΕΥΑΕ, στα μέλη της διοίκησης, ακολούθησε η επισημοποίηση της απόφασής του, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του Δ.Σ. Ερέτριας της 26ης Απριλίου 2022, όπου έχρισε νέο πρόεδρο τον κ. Πέτρο Σμιλάκο, που εκτελούσε έως τότε χρέη αντιπροέδρου, ενώ ως μέλος για την αντικατάστασή του πρότεινε τον κ. Γιάννη Βελέντζα, που έγινε ομόφωνα αποδεκτός.


Στην συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΔΕΥΑ Ερέτριας,  που ακολούθησε την Τρίτη 10/05/2022,  ψηφίστηκε ομόφωνα ως αντιπρόεδρος ο κ. Ηλίας Δασκαλάκης, Ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος και τακτικό μέλος του Δ.Σ. της ΔΕΥΑΕ.

Ευχόμαστε στους κ.κ. Πέτρο Σμιλάκο, Ηλία Δασκαλάκη και Γιάννη Βελέντζα, καλή και εποικοδομητική συνεργασία και δημιουργική θητεία, προς όφελος της Δημοτικής Επιχείρησης και των δημοτών.

 






Δεν υπάρχουν σχόλια: