Σάββατο 30 Απριλίου 2022

Θλίψη στην Ερέτρια για το πρόωρο χαμό του επιχειρηματία Προκόπη Βίλλα - Τον πρώην Αντιδήμαρχο Ερέτριας, τον πρόδωσε η καρδιά του...

Θλιβερή η είδηση για τον πρόωρο χαμό του επιχειρηματία και πρώην αντιδημάρχου Ερέτριας Προκόπη Βίλλα, χθες το βράδυ, Παρασκευή 29/4 από ανακοπή καρδιάς, σε ηλικία μόλις 46 ετών.


Ο άτυχος άνδρας, αισθάνθηκε αδιαθεσία και μεταφέρθηκε άμεσα στο Νοσοκομείο της Χαλκίδας και στην συνέχεια σε Νοσοκομείο της Αθήνας, καθώς οι γιατροί διαπίστωσαν ανεύρυσμα λόγω υψηλής πίεσης, αλλά δεν πρόλαβε να χειρουργηθεί, δυστυχώς κατέληξε.

Ο Προκόπης Βίλλας, παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών,  ήταν επιχειρηματίας επί σειρά ετών στην Ερέτρια, όπου διατηρούσε κατάστημα εστίασης και είχε εκλεγεί Δημοτικός Σύμβουλος με την Παράταξη της Αμφιτρίτης Αλημπατέ, περίοδο κατά την οποία είχε διατελέσει και Αντιδήμαρχος Ερέτριας.


 Συντετριμμένη η πρώην δήμαρχος Ερέτριας κ. Αμφιτρίτη Αλημπατέ, εκ μέρους του Συνδυασμού "Ανεξάρτητη Ανανεωτική Πορεία" έκανε την ακόλουθη ανάρτηση:

"Αγαπημένε μας Προκόπη,
Φίλε και συναγωνιστή,
Αντιδήμαρχε Ερέτριας,


Έφυγες πρόωρα και άδικα...
Αυθόρμητος, αγνός, ειλικρινής, κοινωνικός, εργατικός, φιλότιμος, πάντοτε γελαστός...


Ένας αγωνιστής της ζωής, ένας άνθρωπος του μόχθου,
Ένας οικογενειάρχης, με δύο υπέροχα παιδιά....
Μόνο φίλους είχες, που όλοι, συγκλονισμένοι, έχουμε να πούμε τα καλύτερα για εσένα, το φίλο, το συνεργάτη, το δημότη...
Δυσαναπλήρωτο το κενό..
Μεγάλος ο πόνος...


Εκ μέρους του Συνδυασμού
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΝΑΝΕΩΤΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ, τον οποίο τίμησες με τη συμμετοχή και την προσφορά σου στα κοινά, εκ μέρους των συνεργατών και των δημοτών μας, σου εύχομαι ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ, ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ και γλυκιά παρηγοριά, από την Παναγία, στην οικογένειά σου, στα παιδιά, τη σύζυγό και στους αγαπημένους σου γονείς και τα αδέλφια σου..."


Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί την Κυριακή 01/05 στις 11:30 π.μ. στην Παναγία την Παραβουνιώτισσα στην Ερέτρια.


Δεν υπάρχουν σχόλια: