Πέμπτη 24 Μαρτίου 2022

Νίκος Γουρνής: "Ας βαδίσουμε το σήμερα ενωμένοι, με τα ιδεώδη της Επανάστασης του 1821..."

 


O κ. Νίκος Γουρνήςεπικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης "ΕΝΑΣ ΔΗΜΟΣ - ΕΝΑ ΜΕΛΛΟΝ", ενόψει της Εθνικής Επετείου της "25ης Μαρτίου 1821", στέλνει προς τους συνδημότες του το ακόλουθο μήνυμα:



«Η Ελληνική Επανάσταση του 1821, μέσα από τους αγώνες των ανθρώπων, έχει σμιλέψει ένα βαθύ αποτύπωμα στην ψυχή του ελληνικού λαού, συνδέοντας άρρηκτα τα εθνικά ιδεώδη, με τις αρχές της ελευθερίας, της ισότητας και της κοινωνικής δικαιοσύνης.


Αυτή τη γενέθλια ημέρα γιορτάζουμε την 25η Μαρτίου, την οποία πρέπει όλοι εμείς σήμερα να τιμάμε... όχι με λόγια, αλλά με πράξεις ουσίας, φροντίζοντας μέσα από ειρηνικά έργα του σήμερα, να διευρύνουμε τη δημοκρατία μας και να τιμάμε την Επανάσταση του 1821!


Ο ελληνικός λαός, για μια ακόμη φορά, βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της κοινωνικής αλληλεγγύης, της υποστήριξης των αμάχων της Ουκρανίας και πρέπει να αισθανόμαστε όλοι υπερήφανοι γι’ αυτό!


Ας βαδίσουμε το σήμερα ενωμένοι, με τα ιδεώδη της Επανάστασης του 1821 και του Διαφωτισμού να μας εμπνέουν, στις δύσκολες συνθήκες του 21ου αιώνα, για την Ελλάδα και την Ευρώπη.


Χρόνια Πολλά Ελλάδα μας!»



Δεν υπάρχουν σχόλια: