Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2022

ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΔΗΜΟΤΩΝ: "Η Γλαυκίππου Διονυσίου στον κεντρικό ιστό της πόλης της Ερέτριας, χρειάζεται άμεσα ασφαλτόστρωση!"


Πληθαίνουν καθημερινά τα παράπονα των δημοτών, ιδίως για θέματα που αφορούν την ανάγκη ασφαλτόστρωσης δρόμων, ακόμα και στον κεντρικό ιστό των δημοτικών διαμερισμάτων του Δήμου Ερέτριας. -  Η Γλαυκίππου Διονυσίου στον κεντρικό ιστό της πόλης της Ερέτριας, χρειάζεται άμεσα ασφαλτόστρωση!





Τρανό παράδειγμα για την κατάσταση που επικρατεί σε αρκετούς δρόμους, ακόμα και στον κεντρικό ιστό των πόλεων, στον δήμο μας, αποτελεί η κατάσταση του "οδοστρώματος" στην οδό Γλαυκίππου Διονυσίου. 

Η  Γλαυκίππου Διονυσίου,  είναι ο δρόμους που περνά από την πίσω πλευρά της Εκκλησίας της Παναγίας της Παραβουνιώτισσας, εξυπηρετώντας μια ολόκληρη ενορία, αλλά και μπροστά από το κτήριο του Πολιτιστικού Συλλόγου Κ. ΚΑΝΑΡΗΣ και την πρόσφατα κατασκευασμένη παιδική χαρά, γεγονός που δείχνει την συχνότητα που διέρχονται από τον δρόμο αυτό αυτοκίνητα, δίκυκλα, αλλά και πεζοί, μητέρες με καροτσάκια και παιδιά με ποδήλατα. 

Μάλιστα δημότης καταγγέλει συγκεκριμένα: " Έχουμε παραπατήσει πολλές φορές ο δρόμος χάλια θα γίνει κάποιο ατύχημα..."


Και δεν είναι ο μόνος δημότης που διαμαρτύρεται... καθώς η άσφαλτος της οδού Γλαυκίππου Διονυσίου είναι εντελώς κατεστραμμένη, ιδίως στο τμήμα της προς την Αμαρυσίας Αρτέμιδος.

Οι δημότες ζητούν την άμεση παρέμβαση της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Ερέτριας, για την ασφαλτόστρωση του δρόμου, για την αποφυγή ατυχήματος ή κάποιου σοβαρού τραυματισμού.












Δεν υπάρχουν σχόλια: