Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2022

Όλες οι εξελίξεις για τον εντοπισμό του αγνoούμενου κ. Αντώνη Περιβολά, από τα Πλακάκια Ερέτριας - Εικόνες


Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του 80χρονου Αντώνη Περιβολά, που εξαφανίστηκε από χθες το μεσημέρι από την περιοχή Πλακάκια της Ερέτριας.


Αυτή τη στιγμή στο σημείο επιχειρούν άνδρες της 7ης ΕΜΑΚ με εκπαιδευμένο σκύλο, η Πυροσβεστική Χαλκίδας  υπό τις οδηγίες του νέου Διοικητή κ. Περικλή Κουλκουβίνη, το Α.Τ. Ερέτριας, το εθελοντικό σώμα ΕΣΔΔΕ, ενώ έσπευσε και ενημερώθηκε για τις εξελίξεις ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Ερέτριας κ. Πέτρος Σμιλάκος.



Συγκεκριμένα, ο 80χρονος κ. Αντώνης, που διατηρεί εξοχική κατοικία στα Πλακάκια Ερέτριας, εξαφανίστηκε την Παρασκευή 25/2 γύρω στις 3:00 το μεσημέρι, καθώς όπως δήλωσαν τα συγγενικά του πρόσωπα, από την ώρα αυτή και μετά, δεν έχει επικοινωνήσει καθόλου μαζί τους.  

Η κόρη του, η κ. Κατερίνα, ειδοποίησε το Αστυνομικό Τμήμα Ερέτριας που έσπευσε αμέσως στο σημείο και αναζήτησε τον ηλικιωμένο άνδρα, με τη βοήθεια εθελοντών.

Άνδρες της Πυροσβεστικής Χαλκίδας, καθώς και έξι άτομα της εθελοντικής ομάδας ΕΣΔΔΕ με τρία οχήματα και με τη βοήθεια drone με υπέρυθρες του κ. Τσακανίκα Δημήτρη, επιχειρούσαν κατά τη διάρκεια της νύχτας έως τις πρώτες πρωινές ώρες, στην περιοχή Πλακάκια, πλησίον της  Βουρλιωτών, χτενίζοντας την γύρω περιοχή, αλλά και δρόμους μέσα στην Ερέτρια και παραλίες στη γύρω περιοχή, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Γύρω στις 10:30 το πρωί, κατέφθασε ομάδα της 7ης ΕΜΑΚ με εκπαιδευμένο σκύλο, προκειμένου να συνεχιστούν οι έρευνες για τον εντοπισμό του ηλικιωμένου άνδρα, ενώ στις έρευνες συμμετέχουν αυτή τη στιγμή και άνδρες της Πυροσβεστικής Χαλκίδας, του Α.Τ. Ερέτριας και εθελοντές της ΕΣΔΔΕ, που από την πρώτη στιγμή, συνεισφέρουν με όλες τους τις δυνάμεις στην προσπάθεια για τον εντοπισμό του αγνοούμενου κ. Αντώνη Περιβολά, καθώς και συγγενικά του πρόσωπα, που κατέφθασαν εσπευσμένα από την Αθήνα στην Ερέτρια.













Σχετικό άρθρο:

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ από τα Πλακάκια Ερέτριας - Συνεχίζονται οι έρευνες από το ΑΤ Ερέτριας με τη συνδρομή εθελοντών του ΕΣΔΔΕ



Για οποιαδήποτε πληροφορία, σχετικά με τον κ. Αντώνη Περιβολά, επικοινωνήστε με το Α.Τ. Ερέτριας στο τηλέφωνο 22290 64888.





Δεν υπάρχουν σχόλια: