Τρίτη 8 Φεβρουαρίου 2022

Η πυκνή χιονόπτωση έκλεισε το μεσημέρι το δρόμο προς Γέροντα και Θεολόγο – Άμεση αποκατάσταση του δρόμου με επέμβαση του Πέτρου Σμιλάκου

Η πυκνή χιονόπτωση είχε σαν αποτέλεσμα, να κλείσει σήμερα το μεσημέρι ο δρόμος προς Γέροντα και Θεολόγο, έως το Διάσελο. - Άμεση η επέμβαση του κ. Πέτρου Σμιλάκου, για να ανοίξει ο δρόμος.


Όχημα του Εθελοντικού Σώματος ΕΣΔΔΕ, που βρισκόταν σε περιπολία στην περιοχή, λόγω της έκτακτης κακοκαιρίας, διαπίστωσε έντονη χιονόπτωση γύρω στις 2.30 μ.μ., ενώ το χιόνι στο οδόστρωμα είχε φτάσει ήδη στα 10-15 εκατοστά.

 Αμέσως ειδοποιήθηκε η Πολιτική Προστασία του Δήμου Ερέτριας και στο σημείο έφτασε ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Πολιτικής Προστασίας κ. Πέτρος Σμιλάκος και μηχάνημα της Περιφέρειας, που προχώρησε άμεσα στον εκχιονισμό του δρόμου προς Γέροντα και Θεολόγο, ενώ συνέχισε προς Διάσελο.














Στο σημείο έφτασε και ο Δήμαρχος Ερέτριας κ. Ιωάννης Δημητρόπουλος.  

Τρακτέρ και τσάπα του δήμου,  παρέμειναν για να κρατήσουν τον δρόμο ανοιχτό, ενώ το μηχάνημα της Περιφέρειας κινήθηκε προς Σέττα.


Σε κάθε περίπτωση για την κίνηση των οχημάτων, επιβάλλεται χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων σε όλη την επικράτεια, καθώς και συμβουλές οδικής ασφάλειας.




Δεν υπάρχουν σχόλια: