Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2022

ΒΟΥΛΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥ: " Η απογραφή μας, έχει ιδιαίτερη σημασία για τις χρηματοδοτήσεις για έργα, που παίρνει ο δήμος μας! "

 

Η τοπική εφημερίδα ΤΥΠΟΣ ΕΡΕΤΡΙΑΣ, στα πλαίσια ενημέρωσης των δημοτών για την "ΑΠΟΓΡΑΦΗ 2021" δημιούργησε μια "Αλυσίδα Ενημέρωσης για την Απογραφή" στην οποία συμμετέχουν ΟΛΟΙ!


Η κ. Βούλα Αμερικάνουδημοτική σύμβουλος της Δημοτικής Παράταξης "ΕΝΑΣ ΔΗΜΟΣ – ΕΝΑ ΜΕΛΛΟΝ", στέλνει προς τους συνδημότες της, το ακόλουθο μήνυμα:



" Γνωρίζοντας το πόσο σημαντική είναι η απογραφή για το μέλλον του τόπου μας, όσοι συμπολίτες, για οποιοδήποτε λόγο δεν μπόρεσαν να απογραφούν μέχρι σήμερα, να το πράξουν έστω και τώρα, καλώντας τους απογραφείς της ΕΛΣΤΑΤ για να τους απογράψουν με την συνηθισμένη μέθοδο "πόρτα - πόρτα".

ΚΑΛΩ και ΠΑΡΑΚΑΛΩ τους απανταχού Ερετριείς, να  σταθούν  δίπλα στον Δήμο μας και να ΑΠΟΓΡΑΦΟΥΝ στον τόπο που ζουν, που γεννήθηκαν, που μεγάλωσαν, που αγαπούν και που πρέπει να ξέρουν την ιδιαίτερη σημασία, που έχει η απογραφή για τις χρηματοδοτήσεις,  για έργα και προγράμματα, που παίρνει ο Δήμος και είναι ανάλογες του πραγματικού  πληθυσμού! "




Η απογραφή βρίσκεται στην φάση ολοκλήρωσής της. Αν δεν έχετε κάνει ακόμα την απογραφή σας, διαβάστε εδώ όλες τις πληροφορίες για να απογραφείτε.




Δεν υπάρχουν σχόλια: