Κυριακή 5 Δεκεμβρίου 2021

Ο Παλαιστικός Όμιλος Χαλκίδας συμμετείχε στο 4ο Πανελλήνιο Τουρνουά Ελληνορωμαϊκής Πάλης - Πρωτιά του Ερετριανού Δημήτρη Σαράπη στην κατηγορία του


Στο βάθρο των νικητών και με μετάλλιο στο στήθος βρέθηκαν όλοι ανεξαιρέτως οι αθλητές του Π.Ο.Π. Χαλκίδας που πήραν μέρος στο Αναπτυξιακό Πρωτάθλημα Πάλης που έγινε στο Ζεφύρι Αττικής, στις 27 και 28 Νοεμβρίου 2021. Πρώτος στην κατηγορία 48 κιλών στην U13-U11 o Ερετριανός Δημήτρης Σαράπης.



Το 4ο Πανελλήνιο Τουρνουά Ελληνορωμαϊκής Πάλης “Κωνσταντίνος Παπαγεωργίου”, το οποίο συνδιοργάνωσαν η Ελληνική Ομοσπονδία Πάλης σε συνεργασία με τον Δ.Α.Σ. Ζεφυρίου,  πραγματοποιήθηκε στο Κλειστό Γυμναστήριο “Σπάρτακος” στο Ζεφύρι.


Στον αθλητικό θεσμό του Ζεφυρίου, που ξεκίνησε πριν 5 χρόνια στη μνήμη του προπονητή  Κωνσταντίνου Παπαγεωργίου, συμμετείχαν δεκαπέντε σύλλογοι από όλη την Ελλάδα και 180 αθλητές συνολικά. 



Εντυπωσιάζει η νέα γενιά αθλητών του Π.Ο.Π.


Οι νέοι αθλητές του Π.Ο.Π. κατάφεραν για μία ακόμη φορά να εντυπωσιάσουν και να διακριθούν, κερδίζοντας εννέα μετάλλια, παρά το γεγονός ότι οι συνθήκες προπόνησης είναι ιδιαίτερες, λόγω του covid-19. Οι αθλητές μας απέδειξαν τόσο τις ικανότητές τους, όσο και την εξαιρετική δουλειά που γίνεται από την προπονητική ομάδα του Π.Ο.Π.


Η αποστολή αποτελούμενη συνολικά από εννέα άτομα, κατέκτησε 9 μετάλλια:


Στην U15 διακρίθηκαν οι:

Τσινιάς Αθανάσιος, κατηγορία 38 κιλών, 1ος

Ηλίας Κων/νος, κατηγορία 52 κιλών, 2ος

Τόγιας Πέτρος, κατηγορία 60 κιλών, 2ος

Λαχουβάρης Χρήστος, κατηγορία 65 κιλών, 2ος

Στην U13- U11 διακρίθηκαν οι:

Σαράπης Δημήτριος, κατηγορία 48 κιλών, 1ος

Σερβετάς Πολύκαρπος, κατηγορία 60 κιλών, 1ος

Μουτουσίδης Ιωάννης, κατηγορία 85 κιλών, 1ος

Σπυριδάκης Ανάργυρος, κατηγορία 43 κιλών, 2ος

Μπουντούλης Βασίλης, κατηγορία 85 Κιλών, 3ος



Ο προπονητής τους ο κ. Λέων Γιώργος, δήλωσε:


" Σίγουρα το μέλλον τους ανήκει. Η πάλη είναι ένα άθλημα που γυμνάζει παράλληλα το σώμα και το πνεύμα.
Γι’ αυτό οι Διοίκηση του Π.Ο.Π. προτρέπει τους γονείς να γνωρίσουν το άθλημα της πάλης και να κάνουν τα παιδιά τους αθλητές σώματος και πνεύματος και ίσως μελλοντικούς πρωταθλητές. "






Ο ΔΑΣ Ζεφυρίου τίμησε τους αθλητές Εμμανουήλ Νικολαϊδη για την 5η θέση στην Ευρώπη, στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα που διεξήχθη στη Βουλγαρία και Γιώργο Συρόπουλο, ο οποίος αναδείχθηκε 3ος Βαλκανιονίκης & 2ος στους Μεσογειακούς αγώνες στην Ξάνθη.



Για την πολύτιμη προσφορά του στο άθλημα της πάλης η ΕΛ.Ο.Π. βράβευσε τον κ. Χρήστο Παππού, ως τον άνθρωπο που έχει αφιερώσει τη ζωή του στη στήριξη του αθλητισμού του Δήμου Φυλής. Ενώ το Πρωτάθλημα, τίμησε με την παρουσία του, ο κ. Θανάσης Μπούρας, Βουλευτής της ΝΔ και αντιπρόεδρος της Βουλής.


Πρώτος αριστερά ο κ. Θανάσης Μπούρας, δεξιά του ο κ. Χρήστος Παππούς






Φωτογραφίες: Δημήτρης Τσινιάς




Δεν υπάρχουν σχόλια: