Κυριακή 12 Δεκεμβρίου 2021

Μια ευχάριστη έκπληξη αντίκρισαν οι δημότες στην καρδιά της αγοράς της Ερέτριας σήμερα το πρωί!!!


Μια ευχάριστη έκπληξη, αντίκρυσαν το πρωί της Δευτέρας 13 Δεκεμβρίου, οι δημότες που διέσχισαν την οδό Φιλοσόφου Μενεδήμου, στο κέντρο της Ερέτριας! Μια κατακόκκινη μοκέτα, στρώθηκε στα πεζοδρόμια, κατά μήκος της κεντρικής οδού της αγοράς, από το ύψος του καφενείου Βλάχος έως το SM ΚΡΗΤΙΚΟΣ και από τις δύο πλευρές, δημιουργώντας ένα ευφάνταστο γιορτινό σκηνικό!


Ο αντιδήμαρχος κ. Βαγγέλης Τσώκος, που έκανε με αυτόν τον τρόπο, την δική του "έκπληξη" στους δημότες μας, μας δήλωσε τα εξής:

"Ο Στολισμός στην πόλη συνεχίζεται. Προσπαθώ με κάθε τρόπο να κάνω αυτά τα Χριστούγεννα, όσο πιο γιορτινά μπορώ και να κάνω τους δημότες μας να νιώσουν χαρούμενοι, ιδιαίτερα αυτές τις άγιες ημέρες!

Ευχαριστώ ιδιαίτερα το προσωπικό του δήμου, που στήριξε αυτή την ιδέα και δούλεψε πυρετωδώς το βράδυ της Κυριακής, για να στρώσουμε την μοκέτα κατά μήκος της οδού Φιλοσόφου Μενεδήμου."

Μάλιστα, η συγκεκριμένη μοκέτα, είναι δωρεά του αντιδημάρχου κ. Βαγγέλη Τσώκου, όπως μας ανέφερε και είναι μια έκπληξη που την είχε υποσχεθεί στους συνδημότες του.












Δεν υπάρχουν σχόλια: