Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2021

"30.000 ευρώ" για την αναβάθμιση του Δημοτικού και βοηθητικού γηπέδου Ερέτριας, εξασφαλίστηκαν από την ΠΕ Ευβοίας


Η χθεσινή και τελευταία για το 2021 συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Στερεάς Ελλάδας, έκλεισε με μια αισιόδοξη νότα, που τόσο έχει ανάγκη ο τόπος μας.
Μέσα από την έγκριση του Τεχνικού Προγράμματός ΠΕ Εύβοιας για το έτος 2022 εξασφαλίστηκε η έγκριση αναβάθμισης του Κεντρικού  Δημοτικού και βοηθητικού γηπέδου  Ερέτριας, προϋπολογισμού €30.000.


Μια προσπάθεια, που ξεκίνησε από τον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Ερέτριας κ. Μάριο Παντελή και πρώην Πρόεδρο του ΑΟ ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΡΕΤΡΙΑΣ, αλλά και την νυν Πρόεδρο του Αθλητικού Σωματείου κ. Ελεντίνα Πράσσου,  όταν πριν από έξι μήνες, πραγματοποίησαν συνάντηση με τις αρμόδιες Αρχές της Περιφερειακής Διοίκησης του νομού μας,  παρουσιάζοντας τις ελλείψεις των αθλητικών εγκαταστάσεων του Δημοτικού Γυμναστηρίου της Ερέτριας και θέτοντας ως μεγάλη αναγκαιότητα, την άμεση αναβάθμιση τους.

Μετά τη σχετική χθεσινή συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Στερεάς Ελλάδας, και την έγκριση του Τεχνικού Προγράμματός ΠΕ Εύβοιας για το έτος 2022, που εξασφαλίζει έγκριση αναβάθμισης του Κεντρικού  Δημοτικού και βοηθητικού γηπέδου  Ερέτριας, προϋπολογισμού 30.000, ο πρ. πρόεδρος κ. Μάριος Παντελής και η νυν πρόεδρος του Αθλητικού Σωματείου ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΡΕΤΡΙΑΣ, κ. Ελεντίνα Πράσσου, εξέφρασαν από κοινού τις ευχαριστίες τους, ως ακολούθως:

 

« Τότε, υπήρξε η δέσμευση… και εχθές η δικαίωση των προσπαθειών μας.

Αισθανόμαστε την ανάγκη, να ευχαριστήσουμε από καρδιάς τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Εύβοιας κ. Κελαιδίτη Γιώργο καθώς και τον Αντιπεριφερειάρχη Επιχειρηματικότητας και Πρόεδρο της Αναπτυξιακής Εύβοιας κ. Κούκουζα Ευάγγελο, που έκαναν πράξη την δέσμευση τους.

Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ, στην οικογένεια Μανή, για την πολύτιμη βοήθειά τους.

Θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για σύγχρονες και ασφαλείς αθλητικές εγκαταστάσεις, αντάξιες των προσδοκιών των αθλητών και των φιλάθλων μας της πόλης μας.»



Δεν υπάρχουν σχόλια: