Πέμπτη 18 Νοεμβρίου 2021

Σπείρα κακοποιών "ξαφρίζει" κατοικίες και καταστήματα σε Ερέτρια και Αμάρυνθο – Δυο νέες ληστείες σε κατοικίες


Το τελευταίο διάστημα, πληθαίνουν καθημερινά τα περιστατικά διαρρήξεων σε κατοικίες και καταστήματα και στην Εύβοια, ενώ η αστυνόμευση δυστυχώς δεν επαρκεί.


Άφωνη έμεινε η οικογένεια στην Αμάρυνθο, καθώς επιστρέφοντας το βράδυ της Τρίτης 16/11, βρήκε το σπίτι παραβιασμένο και τα χρυσαφικά να έχουν κάνει φτερά.


Πρόκειται για μια κατοικία μεζονέτα, που βρίσκεται σχετικά σε απόμερο σημείο, γεγονός που βοήθησε τους διαρρήκτες να δράσουν ανενόχλητοι.

Οι άγνωστοι, που όπως φαίνεται παρακολουθούσαν από καιρό τις κινήσεις της οικογένειας, βρήκαν την ευκαιρία και διέρρηξαν με λοστό μπαλκονόπορτα που βρισκόταν στον δεύτερο όροφο, παρότι είχε πολύ δύσκολη πρόσβαση, μπαίνοντας έτσι στο εσωτερικό του σπιτιού, ψάχνοντας κυρίως για χρήματα και χρυσαφικά, καθώς δεν αφαίρεσαν ηλεκτρονικές συσκευές ή άλλα αντικείμενα.

Στο χώρο έσπευσαν η αστυνομία και η σήμανση, προκειμένου να διενεργηθούν έρευνες, ενώ η οικογένεια κατέθεσε μήνυση κατά αγνώστων.

Μάλιστα, την ίδια χρονική περίοδο, είχε προηγηθεί και άλλη διάρρηξη κατοικίας με παρόμοιο τρόπο σε περιοχή της Ερέτριας.

Ενώ στόχος ληστρικών επιθέσεων έχουν γίνει το τελευταίο διάστημα και επιχειρήσεις στην Ερέτρια και την ευρύτερη περιοχή, με πιο πρόσφατη την ληστεία σε πιτσαρία στην παραλία της Ερέτριας, όπου οι άγνωστοι εισέβαλαν το βράδυ σπάζοντας την πλαϊνή πόρτα.

Σύμφωνα και με άλλη μαρτυρία, το ίδιο περιστατικό βίωσε και ιδιοκτήτης γνωστού ψητοπωλείου στην Ερέτρια, λίγους μήνες πριν, όταν άγνωστοι παραβίασαν τον χώρο του καταστήματος και αφαίρεσαν ταμειακή μηχανή, βάζοντας σε μπελάδες τον καταστηματάρχη.



 




Δεν υπάρχουν σχόλια: