Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου 2021

Παραιτήθηκε ο Αντιδήμαρχος του Δήμου Ερέτριας, Κηρύκος Μπασινάς - Οι λόγοι της παραίτησης

O κ. Κηρύκος Μπασινάς, δήλωσε χθες την παραίτησή του από τη θέση του Αντιδημάρχου Ερέτριας, επικαλούμενος προσωπικούς λόγους, ενώ δήλωσε ότι θα συνεχίζει να στηρίζει την δημοτική αρχή ως απλός δημοτικός σύμβουλος.

 

Λίγες ημέρες πριν, είχε ήδη κυκλοφορήσει στον περίγυρο το σενάριο της ενδεχόμενης παραίτησης του Αντιδημάρχου Ερέτριας, ενώ ο ίδιος ο Κηρύκος Μπασινάς, στο Δημοτικό Συμβούλιο της 28/8 μέσω τηλεδιάσκεψης, παρότι αναφέρθηκε στο γεγονός ότι ο μισθός του ως αντιδημάρχου, είναι μειωμένος σε σχέση με τις αμοιβές του από την υπηρεσία του, κατά τα τελευταία δύο χρόνια, δεν εκδήλωσε την πρόθεσή του να εγκαταλείψει στην θέση του.

 


 

Παρά το γεγονός ότι ο Δήμαρχος Ερέτριας κ. Ιωάννης Δημητρόπουλος ανανέωσε πρόσφατα τη θητεία όλων των αντιδημάρχων μέχρι τις 6 Νοεμβρίου του 2021, ο κ. Μπασινάς αποφάσισε χθες, να παραιτηθεί των καθηκόντων του.

Τώρα αναμένεται η απόφαση του Δημάρχου Ερέτριας, προκειμένου να αποδεχτεί την παραίτηση του κ. Μπασινά, καθώς θα πρέπει στην περίπτωση αυτή να γίνει και η επιλογή του νέου προσώπου που θα αναλάβει τα καθήκοντα του Αντιδημάρχου στην Δημοτική Ενότητα της Ερέτριας.

Προσωρινά τις αρμοδιότητες της καθαριότητας στην Ερέτρια, φαίνεται πως θα αναλάβει ο Αντιδήμαρχος Αμαρύνθου Γιώργος Σμπιλίρης, ο οποίος είναι υπεύθυνος για την καθαριότητα στη Δημοτική Ενότητα Αμαρύνθου.

 


 

Δεν υπάρχουν σχόλια: