Τρίτη 8 Ιουνίου 2021

Κάτι καλό ετοιμάζεται... Ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα και η φωτογράφιση για το νέο διαφημιστικό project του δήμου Ερέτριας (δείτε φωτογραφίες)

Τέσσερις ημέρες είχαν διάρκεια τα γυρίσματα και οι φωτογραφίσεις που έγιναν σε όλο τον δήμο Ερέτριας από την προηγούμενη Τετάρτη 2/6 έως και την Κυριακή 6/6, τα οποία και ολοκληρώθηκαν με μεγάλη επιτυχία.

 


Πλούσιο φωτογραφικό υλικό και video από την Ερέτρια, την Αμάρυνθο, την Άνω Βάθεια, το Γυμνό, την Καλλιθέα και την Σέτα, θα αξιοποιηθούν για την δημιουργία τριών θεματικών video για "καλοκαιρινές διακοπές", "πολιτιστικό και αρχαιολογικό τουρισμό" και "ορεινό στοιχείο, γραφικά χωριά", που θα προβάλονται από το νέο site του δήμου μας, αλλά και από τα social media.

 


Τα γυρίσματα έγιναν σε συνεργασία με τους προέδρους των Κοινοτήτων του Δήμου μας, προκειμένου να προβληθούν όλα τα σημεία υπεροχής κάθε περιοχής, ενώ υπεύθυνος συντονιστής του προγράμματος ήταν ο Εκτελεστικός Γραμματέας της Τουριστικής Επιτροπής κ. Ανδρέας Αθανασόπουλος, σε συνεργασία με τον πρόεδρο κ. Κηρύκο Μπασινά.


 


 



Δεν υπάρχουν σχόλια: