Πέμπτη 1 Απριλίου 2021

Τραγωδία στο Γυμνό: 20.000 volt χτύπησαν τους άτυχους εργάτες

 


Απίστευτη τραγωδία σήμερα το μεσημέρι στο Γυμνό του Δήμου Ερέτριας, με τους κατοίκους να γίνονται αυτόπτες μάρτυρες στο μοιραίο συμβάν, που στοίχισε τη ζωή σε τρία μέλη συνεργείου συνεργαζόμενου με τον ΔΕΔΔΗΕ, ενώ ένας τραυματίας διακομίστηκε στο πλησιέστερο Κέντρο Υγείας.

 

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, φαίνεται πως τα τέσσερα μέλη του συνεργείου εργολαβικής εταιρίας, που συνεργαζόταν με τον ΔΕΔΔΗΕ χτυπήθηκαν από ρεύμα 20.000 volt, ενώ άλλαζαν κολώνα της ΔΕΗ στην πλατεία του χωριού, με  τους κατοίκους να γίνονται αυτόπτες μάρτυρες της φρίκης.

Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες των κατοίκων στο Γυμνό,  που έζησαν λεπτό προς λεπτό το τραγικό δυστύχημα και καλούσαν απεγνωσμένα σε βοήθεια, καθώς έβλεπαν να καίγεται μια κολώνα και έναν άνθρωπο να βρίσκεται κρεμασμένος επάνω της.

Το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ έφτασε μέσα σε λίγα λεπτά, όμως ήταν ήδη αργά. Ο θάνατος για τα τρία μέλη του συνεργείου  ήταν ακαριαίος. Ο ένας εκ των τριών βρέθηκε νεκρός πάνω στην κολώνα και αυτή την ώρα δυνάμεις της Πυροσβεστικής προσπαθούν να απεγκλωβίσουν τη σορό του, οι άλλοι δυο βρέθηκαν νεκροί στο έδαφος, ενώ ένας συνάδελφός τους είναι τραυματισμένος.


 


Δεν υπάρχουν σχόλια: