Τετάρτη 7 Απριλίου 2021

ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: Αυτός είναι ο 39χρονος καταστηματάρχης, πατέρας ενός βρέφους, που δολοφονήθηκε για ένα λογαριασμό

 Σοκαρισμένη είναι η κοινωνία της Κυπαρισσίας μετά την άδικη δολοφονία ενός 39χρονου άνδρα μέσα στο κατάστημά του.  Ο άτυχος επιχειρηματίας Κώστας Καρυτινός, έπεσε νεκρός σήμερα μετά από πυροβολισμό που δέχτηκε από έναν ηλικιωμένο, με αιτία έναν "φουσκωμένο" λογαριασμό...


Το φονικό σημειώθηκε σήμερα Τετάρτη 7 Απριλίου, λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι, όταν ο 72χρονος άνδρας επισκέφτηκε το κατάστημα,  που βρίσκεται επί της οδού Ελ. Βενιζέλου, στην πρωτεύουσα της Τριφυλίας, προκειμένου να πληρώσει κάποιο λογαριασμό. 

Ο ηλικιωμένος δράστης λογομάχησε με τον 39χρονο ιδιοκτήτη του καταστήματος, καθώς διαφωνούσε με τη χρέωση στον λογαριασμό της τηλεφωνίας του. Παρότι ο 39χρονος επιχειρηματίας του εξηγούσε, πως δεν γινόταν κάτι άλλο από το να πληρωθεί το ποσό και δεν μπορούσε να του αλλάξει το συμβόλαιο, ο 72χρονος έφυγε θυμωμένος.

Όταν επέστρεψε, κατευθύνθηκε στον άτυχο άντρα οπλισμένος και τον πυροβόλησε σχεδόν εξ επαφής  στην κοιλιακή χώρα, μπροστά στα μάτια των υπαλλήλων του.

Ο 39χρονος πατέρας ενός βρέφους, που πριν από λίγα χρόνια, είχε σωθεί από θαύμα μετά από ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα,  μεταφέρθηκε άμεσα στο Νοσοκομείο Κυπαρισσίας, αλλά δυστυχώς υπέκυψε.

Λίγο αργότερα ο δράστης παραδόθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Τριφυλίας.

 

 Ο άτυχος επιχειρηματίας Κώστας Καρυτινός

 

"Ο Κώστας δεν είχε ποτέ διαφορές με κανέναν και δεν είχε προκαλέσει, ενώ ήταν πάντα ευγενέστατος και χαμογελαστός με όλους", λένε επιχειρηματίες που τον γνώριζαν.

Είχε παντρευτεί πριν δυο χρόνια και από το γάμο του έχει αποκτήσει και ένα μωράκι, ενός έτους περίπου.

 



 

 Με ανακοίνωσή της η εταιρεία ΓΕΡΜΑΝΟΣ, επιβαιώνει το συμβάν

 


Με ανακοίνωσή της η εταιρεία ΓΕΡΜΑΝΟΣ, επιβεβαιώνοντας το συμβάν, σχετικά με το τραγικό περιστατικό σε κατάστημά της στην Κυπαρισσία της Μεσσηνίας, όπου ο 39χρονος ιδιοκτήτης της επιχείρησης τραυματίστηκε θανάσιμα, αναφέρει τα εξής:

«Η ΓΕΡΜΑΝΟΣ επιβεβαιώνει ότι σήμερα, γύρω στις 12:00, ένοπλος άνδρας μπήκε στο κατάστημα της Κυπαρισσίας, εν ώρα λειτουργίας, και πυροβόλησε τον ιδιοκτήτη του. Ο συνεργάτης μεταφέρθηκε σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο, όπου και κατέληξε» αναφέρει η ανακοίνωση.

Και προσθέτει: «Οι υπόλοιποι εργαζόμενοι στο κατάστημα, αν και υπέστησαν σοκ, είναι καλά στην υγεία τους. Τα αίτια του τραγικού αυτού περιστατικού διερευνώνται από τις Αρχές».

Η εταιρεία εκφράζει τη βαθιά της θλίψη «για την απώλεια του συνανθρώπου και συνεργάτη μας, και είμαστε δίπλα στην οικογένεια και τους συναδέλφους του για ό,τι χρειαστούν».


 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: