Τετάρτη 31 Μαρτίου 2021

Το θέμα για το "Πεζονήσι" τίναξε στον αέρα το σημερινό Δημοτικό Συμβούλιο - Αναβλήθηκε για την ερχόμενη Δευτέρα


Αιχμή του δόρατος αποτέλεσε το 12ο θέμα της ημερήσιας διάταξης για την "Λήψη απόφασης περί έγκρισης μνημονίου συνεργασίας μεταξύ του Δήμου Ερέτριας και της ΕΤΑΔ, που αφορά στην αξιοποίηση του ακινήτου «Πεζονήσι»" και έκανε σύσσωμη την αντιπολίτευση, να απέχει από την σημερινή συνεδρίαση. 

 

Λόγω έλλειψης απαρτίας αναβλήθηκε σήμερα 31 Μαρτίου η διεξαγωγή της 3ης Τακτικής Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Ερέτριας, για την ερχόμενη Δευτέρα 5 Απριλίου με την ίδια θεματολογία. 

Την αναβολή της συζήτησης του θέματος είχαν ζητήσει ήδη εγγράφως, τόσο ο κ. Νίκος Γουρνής, όσο και η κ. Αμφιτρίτη Αλημπατέ από την Αντιπολίτευση, καθώς επίσης και  ο πρόεδρος της Κοινότητας Ερέτριας κ. Μάριος Παντελής.

Από την συνεδρίαση απείχαν όλες οι δημοτικές Παρατάξεις της Αντιπολίτευσης, του κ. Ν. Γουρνή "Ένας Δήμος Ένα Μέλλον", της κ. Αμφ. Αλημπατέ "Ανεξάρτητη Ανανεωτική Πορεία", του κ. Χαρ. Καραβά "Μαζί για το Νέο" και του κ. Σταμάτη Καρρά "Ευβοϊκή Πολιτεία", αλλά και οι ανεξάρτητοι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ. Β. Τσώκος, Ηλίας Δασκαλάκης και Ι. Κουμπιάς.


Δεν υπάρχουν σχόλια: