Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2021

ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΑΜΑΡΥΝΘΟΥ: Ανακοίνωση για την κατάργηση του ΑΤΜ της Τράπεζας Πειραιώς

Η Κοινότητα Αμαρύνθου, εκπροσωπούμενη από τον πρόεδρό της κ. Κώστα Ζαχαριά, μετά την οριστική απομάκρυνση του μηχανήματος αυτόματων συναλλαγών ΑΤΜ της Τράπεζας Πειραιώς χθες Πέμπτη 18/02, εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση για την ενημέρωση των δημοτών: 

 

"Με αφορμή την κατάργηση του ΑΤΜ της τράπεζας Πειραιώς και το γεγονός πως από εχθές τόσο ο Πρόεδρος όσο και όλα τα μέλη του Κοινοτικού Συμβουλίου, δέχονται δεκάδες τηλεφωνήματα από πολίτες που δικαίως ζητάνε εξηγήσεις, αισθανόμαστε την ανάγκη να επικοινωνήσουμε μαζί σας με την κάτωθι επιστολή. 

Το Κοινοτικό Συμβούλιο Αμαρύνθου όπως άλλωστε και άλλοι σύλλογοι και θεσμικοί φορείς είχαμε εγκαίρως επισημάνει τον κίνδυνο (προς την Δημοτική Αρχή), πως αν δεν βρεθεί καινούργιος χώρος εγκατάστασης του συγκεκριμένου ΑΤΜ σύντομα θα αποτελεί παρελθόν.

 Μάλιστα σε δύο συνεδριάσεις Δημοτικού Συμβουλίου (Μάρτιος και Νοέμβριος του 2020) και με την υπ' αριθμ. 42 απο 27/11 /2020 απόφασή μας, ομόφωνα είχε αποφασιστεί και ο χώρος τοποθέτησης, ο οποίος προβλεπόταν στην κεντρική πλατεία Αμαρύνθου (πλάγια από το κιόσκι των ταξί) και με την επισήμανση, ότι θα γινόταν προσπάθεια από την δημοτική αρχή, να εμπλουτιστεί και με ΑΤΜ και άλλων τραπεζών. 

Δυστυχώς όμως ο χώρος αυτός ουδέποτε ετοιμάστηκε. 

Εκφράζουμε την λύπη και την στεναχώρια μας για αυτήν την εξέλιξη. Στεκόμαστε δίπλα στον Αμαρυνθιο πολίτη...Κατανοούμε πλήρως την αγανάκτησή του και του υποσχόμαστε, πως εμείς σαν εκλεγμένα μέλη της Κοινότητας θα συνεχίσουμε με όπλα μας την αλήθεια και την ειλικρίνεια, να αγωνιζόμαστε για το καλό του Τόπου με τις όποιες λιγοστές αρμοδιότητες έχουμε...

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: