Τετάρτη 6 Ιανουαρίου 2021

Στο ΚΑΤ νοσηλεύεται ο νεαρός από τη Δροσιά, που τραυματίστηκε σοβαρά, μετά από ριψοκίνδυνη βουτιά στην Αμάρυνθο ανήμερα τα Θεοφάνεια

 

Τραγική κατάληξη είχε η ιδέα των νεαρών από τη Χαλκίδα που βρέθηκαν σήμερα το πρωί στην Αμάρυνθο για να γιορτάσουν τα Θεοφάνεια πηδώντας μόνοι τους στη θάλασσα, με αποτέλεσμα το σοβαρό χτύπημα στον αυχένα ενός 25χρονου, που νοσηλεύεται αυτή τη στιγμή σε σοβαρή κατάσταση στο ΚΑΤ .

 

Με σοβαρό τραυματισμό στον αυχένα, διακομίστηκε στο ΚΑΤ ο 25χρονος άνδρας από τη Δροσιά, που βούτηξε σήμερα στη θάλασσα στην Αμάρυνθο, μετά την ριψοκίνδυνη απόφαση που πήρε η παρέα των νεαρών από τη Χαλκίδα, για να γιορτάσουν την ημέρα.

Ο νεαρός άνδρας μαζί με ομάδα φίλων του, βρέθηκε στη θάλασσα μπροστά από την πλατεία Αμαρύνθου σήμερα γύρω στις 12:00 μ.μ., όταν αποφάσισαν να πηδήσουν στη θάλασσα, για να τηρήσουν το έθιμο των Θεοφανείων, για να πιάσουν αυτοσχέδιο σταυρό, που πέταξαν οι ίδιοι στη θάλασσα.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά ο 25χρονος νεαρός, ο οποίος χτυπώντας σε βράχο, τραυματίστηκε στον αυχένα και στην συνέχεια δεν μπορούσε να κινήσει τα άκρα του. 

Οι φίλοι του έσπευσαν σε βοήθεια, ενώ έφτασε στην περιοχή το ΕΚΑΒ, το οποίο με την συνδρομή που προσέφερε ένα καϊκι, έβγαλε τον νεαρό άνδρα από το νερό και τον μετέφερε αρχικά στο Γ.Ν. Χαλκίδας.

Στη συνέχεια, λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης ο νεαρός άνδρας διακομίστηκε στο ΚΑΤ, όπου σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες νοσηλεύεται στην Γ’ Ορθοπεδική Πανεπιστημιακή Κλινική, στην οποία διευθυντής είναι ο κ. Σπύρος Πνευματικός, ιατρός και βουλευτής της ΝΔ Ευβοίας.

 

 

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: