Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2020

Ποιός διοικεί το δήμο, κύριε δήμαρχε; Κύριε Δημητρόπουλε, ακόμα περιμένουμε τη δική σας επίσημη ενημέρωση.

 


Με φωτογραφία προϊόν φωτομοντάζ, εμφανίζεται από σπόντα, ο Δήμαρχος Ερέτριας στη συνάντησή του με τον Υπουργό κ. Νότη Μηταράκη, ενώ έχει εξαφανιστεί ο βουλευτής Εύβοιας κ. Αθανάσιος Ζεμπίλης.

 

**Στην συνάντηση αυτή, όπως ενημερωθήκαμε ήταν και ο Βουλευτής Εύβοιας κ. Αθανάσιος Ζεμπίλης (αυτός, του οποίου, εμφανίζεται μόνο ο ώμος του, στην φωτογραφία δίπλα στον Δήμαρχο Ερέτριας).

 

Επιτέλους κ. Δήμαρχε, ενημερώστε μας, ποιος διοικεί τον Δήμο; 

Οι δημότες περιμένουν την δική σας επίσημη ενημέρωση και τοποθέτηση για το σοβαρότατο θέμα των μεταναστών που αιφνίδια, εγκαταστάθηκαν στην Ερέτρια με σκοπό την «ένταξή τους» στην τοπική κοινωνία, όπως είναι η μέχρι τώρα ανεπίσημη ενημέρωσή μας. 

Αναμένουμε την δική σας, ξεκάθαρη ενημέρωση, για το τι πραγματικά έχει δρομολογηθεί να γίνει.

 


Εξαφανισμένος ο Βουλευτής Ευβοίας κ. Αθανάσιος Ζεμπίλης και ο Δήμαρχος Ερέτριας, από τις φωτογραφίες της συνάντησης με τον Υπουργό κ. Νότη Μηταράκη.

Στο περιθώριο και ως «παρευρισκόμενος» στη συνάντηση με το Υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής & Ασύλου κ. Νότη Μηταράκη, εμφανίζεται σε δημοσιεύματα ο Δήμαρχος Ερέτριας κ. Ιωάννης Δημητρόπουλος, με φωτογραφίες που δεν τον εμφανίζουν καθόλου ή που τον προσθέτουν στο πλάι από σπόντα...

Αντίθετα, εμφανίζουν σε πρώτο πλάνο τον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας κ. Κηρύκο Μπασινά –ως πανταχού παρών και τα πάντα πληρών. 

 Πέρα και πάνω από την γνωστή στους δημότες, ιδιότητά του ως Αντιδημάρχου Καθαριότητας,  παρακολουθούμε παρεμβάσεις, δηλώσεις και συνεντεύξεις του επί παντός επιστητού στο Δήμο, με πρόσφατη αυτή που δόθηκε σε τοπικό μέσο, για το θέμα των μεταναστών, ενώ εντύπωση προκάλεσε και η παρέμβαση του εν λόγω αντιδημάρχου και η συμμετοχή του στις δειγματοληψίες που πραγματοποιήθηκαν από τον ΕΟΔΥ στην Ερέτρια, παρότι υπάρχει ορισμένη Επιτροπή για τον Covid, η οποία απαρτίζεται και από δύο επιστήμονες ιατρούς.

 

 
 
 
 

 

 

 


 

Δεν υπάρχουν σχόλια: