Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2020

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Πληροφορία «βόμβα» για το Δήμο μας, έδωσε δημοτικός σύμβουλος στον Δήμαρχο Ερέτριας - Σχεδιάζεται νέα εγκατάσταση μεταναστών

Σύμφωνα με πληροφορίες που διέρρευσαν, φαίνεται πως μαγειρεύονται διαδικασίες για νέα μεταφορά και εγκατάσταση μεταναστών, σε μεγάλη ξενοδοχειακή μονάδα της Ερέτριας τους προσεχείς μήνες. Ο αριθμός μάλιστα που ακούγεται αυτή τη φορά, είναι κάτι περισσότερο από ανησυχητικός…

 

είναι στην κυριολεξία "εκκωφαντικός", καθώς μιλάμε για τουλάχιστον χίλιους μετανάστες!

Αυτή τη στιγμή μάλιστα, στη συγκεκριμένη ξενοδοχειακή μονάδα, εκτελούνται εργασίες επισκευής, αλλά σύμφωνα με τις πηγές μας, γίνονται μάλλον «προχειρότητες» για προφανείς και ευνόητους λόγους...

Το απίστευτα τραγικό, είναι πως στην υπόθεση αυτή, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, φαίνεται να έχει αναμιχθεί και αρχηγός Δημοτικής Παράταξης, αλλά και πρώην πολιτευτής του Νομού μας.

 

Κύριε Δήμαρχε "το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού"...

Επειδή φαίνεται να στήνεται εις βάρος όλων μας, το νέο "αφήγημα" για τους μετανάστες... καλέστε άμεσα τον αργηγό της Δημοτικής Παράταξης για εξηγήσεις και διερευνήστε τώρα το θέμα προς πάσα κατεύθυνση.

Οι σοβαρές αυτές πληροφορίες, μεταφέρθηκαν δια στόματος Δημοτικού Συμβούλου στον Δήμαρχο Ερέτριας κ. Ιωάννη Δημητρόπουλο, προκειμένου να διερευνήσει άμεσα το θέμα, ενώ παρών στη συζήτηση αυτή, ήταν και ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας κ. Κηρύκος Μπασινάς.

Ανησυχία, προκάλεσε στον δημοτικό σύμβουλο, η αρχική αντίδραση του δημάρχου, που για δεύτερη φορά, έδειξε να μην είναι πρόθυμος να διερευνήσει το θέμα, λέγοντας χαρακτηριστικά «μπα… δεν νομίζω να συμβαίνει αυτό…»

Επειδή το ίδιο ακριβώς όμως συνέβη και με την πληροφορία που έλαβε ο δήμαρχος, από τον πρόεδρο της Κοινότητας Ερέτριας, τον κ. Μάριο Παντελή και το αποτέλεσμα της ολιγωρίας του δήμου μας, το εισέπραξε δυστυχώς ο τόπος μας και οι δημότες μας, οι πληροφορίες αυτές γνωστοποιούνται δημόσια, ώστε να δεσμεύσουμε τον δήμαρχο μας, αυτή τη φορά να ασχοληθεί και να διερευνήσει εγκαίρως το θέμα!


 

 


 

 

 

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: