Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2020

Απαντήσεις για όλα, ζητά η Κοινότητα Αμαρύνθου για το φιάσκο του Κλειστού Γυμναστηρίου (Μπαλόνι) σε μονοθεματική συνεδρίαση του Δ.Σ.

 

Με υπογραφές 17 συμβούλων, η Κοινότητα Αμαρύνθου φέρνει εκτάκτως σε μονοθεματική Συνεδρίαση του Δ.Σ. την Τετάρτη 11/11, το θέμα για την κατασκευή του Κλειστού Γυμναστηρίου Αμαρύνθου (Τύπου Μπαλόνι),

 

ζητώντας εξηγήσεις για το που πήγαν τα χρήματα της χρηματοδότησης της ΤΕΡΝΑ, που προορίζονταν για την κατασκευή του.

Μετά την απόφαση της συνεδρίασης της 24ης Οκτωβρίου και με την υπογραφή 17 δημοτικών συμβούλων, έγινε δεκτό το αίτημα της Κοινότητας Αμαρύνθου για τη σύγκληση Δημοτικού Συμβουλίου σε μονοθεματική συνεδρίαση, με θέμα την ενημέρωση από όλους τους εμπλεκόμενους, σχετικά με τη δυσάρεστη τροπή, που πήρε το θέμα του Κλειστού Γυμναστηρίου (Τύπου Μπαλόνι).

Ο πρόεδρος της Κοινότητας Αμαρύνθου κ. Κωνσταντίνος Ζαχαριάς, δήλωσε τα εξής:

«Η Τ.Κ. Αμαρύνθου πιστή στις αρχές και τις δεσμεύσεις έναντι των κατοίκων της Δημοτικής μας Ενότητας, κατάθεσε στις 30/10/2020 αίτημα προς τον Πρόεδρο του Δ.Σ. του Δήμου Ερέτριας για την διενέργεια μονοθεματικής συνεδρίασης που αφορά το Κλειστό Γυμναστήριο (τύπου Μπαλόνι). 

Με όσα δημοσίως ακούστηκαν κατά την συνεδρίαση του τελευταίου Δημοτικού Συμβουλίου, σύσσωμη η κοινωνία και κυρίως η Νεολαία της περιοχής μας, ζητά απαντήσεις και έμπρακτες δεσμεύσεις που όλοι εμείς οφείλουμε να τους δώσουμε. 

Τέλος αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε τους 17 δημοτικούς συμβούλους που ανταποκρίθηκαν στο αίτημα μας.»

 

Οι δημοτικοί σύμβουλοι που συνυπέγραψαν το σχετικό αίτημα είναι οι εξής:

Γουρνής Νικόλαος, Κικίδου- Αμερικάνου Παρασκευή, Ιωάννης Πετρογιάννης, Αντώνης Τερζάκης, Βράκας Γεώργιος, Καραβάς Χαράλαμπος, Καραβάς Αργύρης, Σταματούκος Πέτρος, Σαράπης Γιώργος, Καρράς Σταμάτης, Τσώκος Ευάγγελος, Δασκαλάκης Ηλίας, Κατσής Νικόλαος, Κουμπιάς Ιωάννης, Σταματούκος Σπύρος, Αλεξανδρής Βαγγέλης, Αλημπατέ Αμφιτρίτη.

 

Η 16η Έκτακτη Συνεδρίαση έτους 2020 του Δημοτικού Συμβουλίου Ερέτριας, θα διεξαχθεί μέσω τηλεδιάσκεψης, κάνοντας χρήση ειδικής ηλεκτρονικής πλατφόρμας, την Τετάρτη 11.11.2020 και ώρα 19:00, με μοναδικό θέμα για συζήτηση και λήψη απόφασης:

"Ενημέρωση – συζήτηση σχετικά με το κλειστό γυμναστήριο Αμαρύνθου"

 

* Η φωτογραφία της συνεδρίασης της Τ.Κ. Αμαρύνθου είναι από το αρχείο του ΤΥΠΟΥ ΕΡΕΤΡΙΑΣ. 
 
 
 
Προηγούμενο άρθρο για το ίδιο θέμα:

 

 


 

Δεν υπάρχουν σχόλια: